Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2010 22:30

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında Ali Sami Yen Stadı'nda Karpaty Lviv'le 2-2 berabere kalarak tur şansını Ukrayna'ya bıraktı.

Haberin Devamı

Konuk ekibin golllerini 34. dakikada Kuznetsov ve 42. dakikada Zenjov kaydetti. Sarı-kırmızılıların golleri ise 59. ve 86. dakikalarda Milan Baros'tan geldi. Bu karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos 2010 TSİ 21:45'te Ukrayna'da oynanacak.

BAROS GİRDİ OYUNU KURTARDI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mehmet Batdal mücadelenin 36. dakikasında yerini Milan Baros'a bıraktı. Sahaya girdikten sonra oyunun seyrini değiştiren Çek futbolcu 2 gol kaydederek skoru dengeledi.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Sarı-kırmızılılara rövanş maçında her türlü galibiyet yetecek. Mücadelenin 3-3 veya daha fazla gollü beraberlikle sonuçlanması halinde sarı-kırmızılılar bir üst tura çıkacak. Karşılaşmanın 0-0, 1-1 veya Karpaty'nin her türlü galibiyetiyle sona ermesi durumunda ise Ukrayna temsilcisi tur atlayacak. Maç 2-2 sona ererse mücadele uzatmalara gidecek.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKTI

Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşmaya yeteri kadar ilgi göstermedi. Kapalı tribünün büyük bir bölümünü dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, yeni açık tribünde ise yer yer boşluklar bıraktı. Galatasaraylı taraftarlar, takımlarını, Sivasspor maçında aldığı mağlubiyete rağmen sevgi gösterilerinde bulunup destekledi. Taraftarlar, tüm futbolcuları tribünlere çağırıp alkışladı. Sarı-kırmızılılar, açtıkları pankartla teknik direktörleri Frank Rijkaard'a da destek verdi. Yaklaşık 100 kadar Karpaty taraftarı, kendilerine ayrılan tribünden maçı izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!