G.Saray'dan yılın transferi

Güncelleme Tarihi:

G.Saraydan yılın transferi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 23:00

Sarı - kırmızılı yönetim, kadrosuna öyle bir takviye yaptı ki...

Haberin Devamı

G.SARAY, Türkiye’de bir ilke imza attı ve büyük bir operasyon yaparak Ankaragücü’nün sağlık ekibini toplu halde transfer etti. Kendi sağlık ekibinden bugüne kadar pek memnun kalmadığı bilinen sarı kırmızılılar, Ankaragücü’nün Burak Kunduracıoğlu başkanlığındaki 6 kişilik sağlık ekibi ile her konuda anlaştı. Dün apar topar İstanbul’a gelen Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu ve ekibi bugün işbaşı yapacak. Bu ilginç transferin perde arkasında başkan Adnan Polat ve sportif direktör Adnan Sezgin’in yanı sıra Medical Park Hastanelerinin sahibi Muharrem Usta’nın bulunduğu öğrenildi.

Düğmeye basıldı

Türkiye genelinde 16 hastanesi bulunan Muharrem Usta’nın, sponsorluk anlaşmasının yanı sıra destek amacı ile de Kunduracıoğlu ve ekibini G.Saray’da görevlendirdiği ifade edildi. Sarı kırmızılılarda son yıllarda çok sayıda futbolcunun çeşitli sağlık sorunları yaşaması, sakatlanan oyuncuların da sahalara çok geç dönmesi, bu operasyon için düğmeye basılmasına neden oldu.

Herkes ona koşuyor

Ayrıca içlerinde G.Saraylılar’ın da bulunduğu Ümit Karan, Souleyman Youla, Mehmet Yıldız, Mehmet Yılmaz, El Yasa, Mehmet Topuz, Ayhan Akman Gökhan Ünal, Emre Aşık, Necati Ateş, Orhan Ak, Nihat Kahveci, Yusuf Şimşek başta olmak üzere çok sayıda ünlü futbolcunun daha önce Ankara’ya gitmesi ve Burak Kunduracıoğlu’na tedavi olması, transferin gerçekleşmesinde önemli bir etken olarak ön plana çıktı.

Buna göre sarı kırmızılıların yeni sağlık ekibinde Burak Kunduracıoğlu ile birlikte uzman fizyoterapist Umut Şahin, Erdem Yörükoğlu, Ata Ercan Özgür, masör olarak da Murat Çalışkan ve Fuat Öz görev yapacak. Öte yandan önümüzdeki yıl Florya’da kurulması planlanan Sporcu Sağlık Hastanesi de yine Kunduracıoğlu ve ekibinin gözetiminde olacak. Bu arada kulüp eski sağlık ekibine teşekkür etti.

O doktora gizlice gitmişlerdi

23 Eylül 2008 tarihinde o dönem G.Saray’da forma giyen tam 6 futbolcu, Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu’na muayene olmaya gitmişti. Kendi kulüp doktorları bulunmasına karşın Emre Güngör, Uğur Uçar, Ümit Karan, Orkun, Hasan Şaş ve Ayhan Akman gibi futbolcular, o dönem Ankaraspor’un kulüp doktorluğunu yapan Kunduracıoğlu’na muayene olmak için Başkent kulübünün İstanbul’daki bir maçı öncesi kampını gece yarısı ziyaret etmiş, bu gelişme büyük yankı uyandırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!