Futbolda skandal! Grup yapan futbolcular...

Güncelleme Tarihi:

Futbolda skandal Grup yapan futbolcular...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2015 11:43

İngiltere’de Leichester City futbol klübü yetkilileri Tayland’ın başkenti Bankok’ta çektikleri grup seks videosu basına sızan üç futbolcunun kontratını fes ettiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşılan videoda James Pearson (22), Tom Hopper (21) ve Adam Smith (22) isimli futbolcuların 3 Taylandlı hayat kadını ile grup seks yaptıkları ve kadınlara ırkçı hakaretlerde bulundukları görülüyordu.

İşine son verilen futbolculardan James Pearson’ın babası olan Leichester City futbol klübü menajeri Nigel Pearson konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, spor klübü “ Leichester City Spor klübü futbolcularının Leichester şehrinin, Premier Lig’in, Futbol Federasyonu’nun ve en önemlisi takımın taraftarlarının temsilcisi olduğunun bilincindedir. Klübümüz pozitif aile değerleri ile ilgili tarihine, geleneklerine ve amaçlarına uygun mesajlar vermek konusunda kararlıdır. Yaşananlarla ilgili başka bir açıklama yapılmayacaktır” demekle yetindi.

Leichester City Futbol Klübü’nün Taylandlı sahipleri Vichai ve Aiyawatt Srivaddhanaprabha da yaşananlarlarla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Skandalın ardından futbolcuların kontratlarına hemen son verilmesi Leichester City taraftarları tarafından mutlulukla karşılandı. Bir çok taraftar sosyal medyada yaşananları “utanç verici” bulduklarını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!