Fransız Kadın Milliler soyundu

Güncelleme Tarihi:

Fransız Kadın Milliler soyundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2011 10:09

Fransız Kadın Milli Takımı'nın futbolcuları objektifler önünde soyunup cüretkar pozlar verdiler. Fransız güzeller göz kamaştıran resimleri Fransa'daki kadın futboluna ilgiyi artırmak için çektirdiklerini söylediler.

Haberin Devamı

Almanya'da 2011 Dünya Kadınlar Futbol Şampiyonası'na katılan Fransa Kadın Milli Takımı futbolcuları soyunarak çıplak pozlar verdiler. Aynı grupta oldukları Almanya ile grup birinciliği maçına çıkacak olan Fransız Kadın Milli Takımı'ndan 25 yaşındaki Gaetana Thney, Corinne Franco (27) ve Elodi Thomis cüretkar pozlarıyla göz kamaştırdılar. Bild Am Sonntag Gazetesi'nde "Futbolun reklamı" manşetiyle verilen haberde Fransız Milli Takımı'ndan Thomis, Thney ve Franco'nun çıplak resimleride yer aldı.

KADIN FUTBOLU İÇİN REKLAM
Kanada karşısında 4-0 galip geldikleri maçta attıkları goller yanında oynadıkları güzel ve başarılı futbollada dikkat çeken Fransa Milli Takım futbolcuları çıplak pozları futbol adına verdiklerini söylediler. Fransa'da fazla ilgi görmeyen Kadın Futbolu'nun gelişmesini sağlamak için objektifler karşısına geçtiklerini belirten güzel yıldızların resimleri kartpostal ve plakatlarda yer alacak. Fransa Futbol Federasyonu milli futbolcuların çıplak pozlarıyla süslü afişlerde "Maçlarımızı izlemeye gelmeniz için böyle soyunuk olarak mı sahaya çıkalım" sloganlarının yer aldığı kaydedildi.

İYİ İŞ YAPTILAR
Grup maçında Kanada karşısında iki gol atan Gaetana Thiney "Fotoğraflar çok güzel oldu. Taraftarları profoke edecek şekilde resimler verdik. Çok beğenilecek iyi iş yaptık" dedi. Almanya'daki Kadın futboluna övgüler yağdıran Fransız Kadın Milli Takımı'nın güzel golcüsü Fransa Thiney "Güzelliğimizle çektiğimiz ilgiyi iyi futbol oynayıp başarılı olup göstermek istiyoruz" diyerek şampiyonada iddialı oldukları söyledi. Fransa Kadın A Milli Takımı Dünya Şampiyonası'ında grup taki son maçını son iki dünya şampiyonu ev sahibi Almanya ile 5 Temmuz Salı günü Saat 20.45'de Düsseldorf'ta oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!