Frankfurt Türkgücü'nden lidere çelme

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt Türkgücünden lidere çelme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2011 23:47

Frankfurt Kreisoberliga ikincisi Türkgücü, evinde ağırladığı lider Viktoria Preussen'e kök söktürdü: 4-3. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Preussen üç kez eşitliği sağlamasına rağmen puan alamadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk dakikalarda Türkgücü ile konuğu yoğun pas hatalarıyla dikkat çekti. 15. dakikada defansı bir bir geçen Gökay, son vuruşunda ise başarısız oldu. 20. dakikada Yassin, soldan içeriye doldurdu. Preussenli Nadim ters vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 1-0. İki dakika sonra Levy, Türkgücü defansından topu filelere göndererek eşitliği sağladı. 32. dakika Çağlar'ın çizgiye kadar inerek sert vurdu. Kalecinin çeldiği topa son dokunan Taner oldu: 2-1.


Lider Preussen'in imdadına 52. dakikada Massi yetişti: 2-2. Çok çekişmeli geçen maçta Türkgücü'nün kaptanı İbrahim Uyanık ayağı paslarla büyük alkış aldı. 56. dakikada İbrahim'in pasıyla buluşan Yassin Moulay, kaleci Urdoljak'ı avladı: 3-2. Türkgücü'nün sevinci 69. dakikaya kadar sürdü. Karşılaşmada ikinci sayısını kaydeden Levy, skoru 3-3 yaptı. İki dakika sonra İbrahim Uyanık, dizinden sakatlanarak yerde kaldı. 90. dakikada Yunus Emre'ye sert giren Chaikhaun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Uzatma dakikalarda topu filelere gönderen Yassin Moulay, Türkgücü'ne üç puan kazandıran isim oldu. 53 puana ulaşan Türkgücü liderle arasındaki puan farkını da dokuza indirdi. Galibiyetle sevinen Türkgücü Başkanı Muzaffer Sancak, taraftarı 23 Nisan'da Titus Therme'de Bedia Akartürk'ün de katılacağı destek gecesine davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!