Fortuna’ya Yayla dopingi

Güncelleme Tarihi:

Fortuna’ya Yayla dopingi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 12:39

Krefeld merkezli Akdeniz yemekleri uzmanı Yayla artık ikinci lig kulübünün yeni sponsoru.

Haberin Devamı

Fortuna Düsseldorf ve Yayla bu hafta uzun vadeli bir sözleşme imzaladı. Krefeld merkezli şirket en az 2027 yılına kadar Fortuna'nın yeni yoluna eşlik edecek ve destek verecek. Ortaklık, klasik sponsorluk hizmetlerinin yanı sıra dijital kanallarda ortaklığın etkinleştirilmesini ve Fortuna sahasında Yayla ürünleriyle kampanyalar yapılmasını da içeriyor.

Fortuna’ya Yayla dopingi
Fortuna Düsseldorf CEO’su Alexander Jobst, "Fortuna'nın geleceği için bölgenin köklü ve başarılı bir aile şirketi olan Yayla'yı kazanabildiğimiz için çok mutluyuz. Yayla, ürün çeşitliliğinin ne kadar lezzetli olduğunu açıkça ortaya koyuyor ve spora olan bağlılığıyla bizim değerlerimizle ne kadar örtüştüğünü gösteriyor" dedi.

Haberin Devamı

İmzaları atarken Yayla Marketing Müdürü Tülay Ünal böyle bir birlik ve beraberlikten gurur duyduklarını ve sporun insanlara kattığı fiziksel değerlerin yanı sıra toplumsal dayanışma için de önemli ve çok anlamlı bir rol oynadığını belirtti.

Yayla Genel Müdürü Ethem Yavuz Çolakoğlu "Bazı insanlara memleketinin sıcaklığını, bazılarına ise yeni bir lezzet deneyimi sunuyoruz. Bu şekilde insanları ve kültürleri birbirine bağlıyoruz ve kendimizi barışçıl ve anlayışlı bir şekilde bir arada yaşamanın elçileri olarak görüyoruz. Futbol burada çok şey yapabilir. Özellikle de toplum ve uyum açısından. Bu nedenle 'Herkes için Fortuna'yı bu kadar özel kılan fikir ve değerlere en başından beri inandık" diye konuştu.

Fortuna’ya Yayla dopingi
Yayla, 45 yıldır Almanya'da ve dünya çapında Akdeniz lezzetleri üretmekte ve dağıtmaktadır. Şirketin 350'den fazla ürünü arasında taze süt ürünleri, et ürünleri ve unlu mamüller bulunmaktadır. Merkezi Aşağı Ren bölgesinde bulunan şirket, uzun yıllardır sporla da ilgilenmektedir. Örneğin, Krefeld'deki Yayla Arena'nın isim babası veya tekerlekli sandalye basketbol kulübü RBC Köln'ün sponsoru olarak Yayla, Hollanda birinci lig futbol takımı Fortuna Sittard'ın da sponsorudur ve ayrıca bir çok küçük kulübü, sporcuyu ve sanatçıyı desteklemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!