Fenercell Almanya'da

Güncelleme Tarihi:

Fenercell Almanyada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2009 12:39

Fenerbahçe Fenercell telefon hattı ve telefon kartlarının satışını Avrupa'ya taşıyor.

Haberin Devamı

Fenercell telefon hattı ve telefon kartlarının satışını Avrupa'ya taşıyor. Almanya'nın Hamburg kentinde 6 Haziran cumartesi ve 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Almanya ve İsviçre'deki Fenerbahçe Taraftar Dernekleri toplantısında Fenercell tanıtımı yapılarak start verilecek. Toplantıda hazır bulunacak olan Fenerbahçe Futbol kulübününü Fenerbahçe kartı ve Fenercell kartı satış ve pazarlama sorumluları Ece Kürek ve Melis Nimet Üner kampanya ilgili geniş açıklamalar yapılacak. Türkiye'de geçtiğimiz aylarda satışına başlanan ve büyük ilgi gören Fenercell telefon kartının Avrupa'daki Fenerbahçe taraftarlarının da büyük ilgisini çekeceğini belirten Ece Kürek" Telefon kartları hem Almanya'a hemde Türkiye'de kullanılabilecek. İlk kartı alanlar 1907 dakika bedava konuşma yapabilecekler" dedi.

Haberin Devamı

Her üç ayda bir yapılan ve ev sahipliğini Hamburg derneğinin üstlendiği Almanya Fenerbahçeli Taraftar Dernekleri toplantısına İsviçre Fenerbahçeliler Derneği de katılacak. Almanya'Dan Hamburg, Köln, Koblenz, Reutlingen, Stuttgart, Berlin, Dortmund, Bremen ve Nürnberg derneklerinin katılacağı toplantı Hamburg Fenerbahçeliler Derneği'nin 22765 Hamburg, Hospital Str.111 adresinde yapılacak. Hamburg ve Almanya Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Çömlek'in açış konuşmasıyla başlayacak ve iki gün sürecek olan toplantıda yapılan çalışmalar değerlendirilip sorunlar ele alınacak.


Toplantıya Fenerbahçe'nin derneklerden sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, Yurtiçi ve Yurtdışı Dernekler Koordinatörü Murat Poyraz ile Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Selçuk Yula'da hazır bulunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!