Fenerbehçeli'lerde yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Fenerbehçelilerde yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 19:38

Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği (AFDB) Stuttgart'ta yaptığı genel kurulda yeni yöneticilerini belirledi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek oy birliğiyle Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği Başkanı seçildi.

Haberin Devamı

Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği yeni yöneticilerini seçti. Stuttgart Mercure Otel'de yapılan genel kurulda oy birliğiyle Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanlı'ğına getirildi. Başkan Çömlek" Fenerbahçe Spor Kulübü'nü en iyi şekilde Almanya'da tanıtmak amacıyla AFDB Üyeleri Derneklerimizi bir araya toplayıp Fenerbahçemiz için büyük bir Lobi oluşturmak istiyoruz. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'ne Fenerbahçeye ve futbola gönül vermiş yeni üyeler kazandırmak hedefindeyiz " dedi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı

Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği'nin ev sahipliği yaptığı genel kurula Köln, Hamburg, Koblenz, Reutlingen, Berlin ve Fenerbahçeliler Dernek'leri katıldı. İstiklal Marşı'nın okumasıyla başlayan genel kurul Türkiye'deki şehitlerimiz ile vefat eden AFDB kurucu üyelerinden Mustafa Karaoğuz'un anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Turhan Ata'nın başkanlığında Aynur Karlıklı (Sekreter) ve yardımcısı Tunç Çolak'tan oluşan Divan Kurulu'nun seçilmesinden sonra Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanı Yakup Işıklar, birliğin faaliyet raporunu okudu.
AFDB'de yeni yöneticiler

Eski yönetimin aklanmasından sonra yapılan seçimde ise Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği yeni yöneticileri şöle belirlendi. Mustafa Çömlek(Başkan), Derya Turan(Başkan Yard. ve Mali Sorumlusu), İsmail Ova (As Başkan-Dışişler Sorumlusu), Nail Gül(As Başkan- Gençlik ve Altyapı Sorumlusu),Himmet Keklikçi(As Başkan- İçilişkiler Sorumlusu), Fevzi Kaplan (As Başkan- Web/Multimedya ve Basın Sorumlusu), Süha Sencel(Genel Sekreter), Bahri Aras(Sayman), Serkan İnanlı(Serkan İnanlı), Necip Islak (Teknik Menejer- Organizasyon Sorumlusu, Mustafa Danacı(Basın Sözcüsü). Ayrıca Denetleme ve Disiplin Kurulu'na ise Mercan Hepsağ, Ercan Erdoğan, Özgür Cömert ve Güray Demirtaş seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!