Fenerbahçeliler ‘yeni yılda’ lokallerine kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeliler ‘yeni yılda’ lokallerine kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 12:12

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, 3 Ocak Cumartesi günü hizmete girecek olan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni lokalinin açılışını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

İngiltere’nin başkenti Londra’da, 2008 yılında kurulan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği, uzun bir aradan sonra 3 Ocak günü yeni lokaline kavuşuyor.
Enfield ilçesi sınırları içinde yer alan Türk Futbol Federasyonu’nun, Palmers Green binasında hizmetini sürdürecek olan dernek lokalinin açılışını Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar’ın gerçekleştireceği kaydedildi.

F.BAHÇE’NİN VE ENFİELD’İN BELEDİYE BAŞKANI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği Kurucusu ve Başkanı Ali Bakır, “Yeni yerimiz, T.C. Londra Başkonsolosumuz Sayın Emirhan Yorulmazlar tarafından 3 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de hizmete açılacaktır. Açılışa bütün taraftarlarımız davetlidir ” dedi. Aynı zamanda yoğun Türk nüfusuna sahip Enfield ilçesinin Belediye Başkanı olan Bakır, “İngiltere Fenerbahçeliler Derneği olarak, tüm Fenerbahçelileri lokalimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

PARK YERİ SORUNLARI DERNEK KAPATTI

Halen Başkan Yardımcılığını Şenol Bayram’ın yaptığı Fenerbahçeliler Derneği, Londra’nın Dalston bölgesinde 2008 yılında çok büyük emekler verilerek kuruldu. Bir süre burada faaliyet gösterildi. Üç yıl kadar aktif çalışmalar yaptı. Dernek çevresindeki park sorunları nedeniyle dernek lokali bırakıldı. Daha sonra Dalston bölgesinde bir lokal kiralandı ama mal sahibi ile mahkemelik olunduğu için bu bölgede faaliyet gösteremedi. Arayışlar sürerken Türk Futbol Federasyonu’nun Palmers Green binasında hizmetlerini sürdürebilmesi için anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!