Fenerbahçe 10.yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 10.yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 18:29

ALMANYA’da 10 yıl önce kurulan Koblenz Fenerbahçeliler Derneği, kuruluş yıldönümünü Ren nehri üzerinde özel gemi turuyla kutladı.

Haberin Devamı

Fotogaleri: KOBLENZ FB 10.YIL GALASI

Ren ve Mosel Nehirlerinin birleştiği Koblenz-Deutches Eck’ten kalkan gemide sabahın ilk ışıklarına kadar süren müzikli kutlamada, yöneticiler, derneğe hizmeti geçenler ve Almanya’daki diğer dost dernek yöneticilerine teşekkür plaketleri verildi.

"Sen Fenerbahçe için bir şey yapacaksın"
Aynı zamanda Avrupa Fenerbahçeli Dernekler Birliği Genel Sekreterlik görevini de yapan Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan, 10. yılın hayırlara vesile olmasını dileyerek,

“Fenerbahçemize her branşımızda şampiyonluklarla dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Fenerbahçe sevdasının bir gönüllülük olduğunu belirten Başkan Kaplan, “Her zaman sunu söyledik. Fenerbahçe, senin için bir şey yapmaz. Sen Fenerbahçe için bir şey yapacaksın” diye konuştu.

Sabaha kadar eğlendiler
Kutlamaya, Fenerbahçeli Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Çömlek ile birlikte Darmstadt, Köln, Dortmund, Stuttgart, Augsburg, Bremen ve Dortmun Fenerbahçeliler Dernekleri yöneticileri ve üyelerinin de aralarında bulunduğu 250 kişi katıldı.

Etkinlikte sahne alan Fenerbahçem Orkestrası ile sanatçı Şeniz Gerboğa’nın birbirinden güzel şarkılarıyla piste çıkan Fenerbahçeliler, sabahın ilk ışıklarına eğlendi. Fenerbahçeliler, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Volkan'ın forması 1620 Euro'ya satıldı
Davetliler tombala çekilişinde televizyon, bisiklet ve uçak biletinin de aralarında bulunduğu ikramiyelerin sahibi olurken, kaleci Volkan Demirel’in Mönchengladbach maçında giydiği 1 numaralı forma da açık artırmada bin 620 Euro’ya alıcı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!