Feldmann’a Türk tıraşı omuz masajı

Güncelleme Tarihi:

Feldmann’a Türk tıraşı omuz masajı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 11:24

Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, Türk işletmelerin yoğun olduğu MünchenerCaddesi’nde Türk berbere tıraş oldu, yüz ve omuz masajı yaptırdı. Ücreti almak istemeyenAli Güçlü’ye parasını zorla ödeyen Feldmann, “Yoksa bir daha gelmem” dedi.

Haberin Devamı

Avrupa’nın finans başkenti Frankfurt’un Anakent Belediye Başkanı Peter Feldmann, Türk berberde tıraş oldu. Haziran 2012’de belediye başkanlığı koltuğuna oturan SPD’li Feldmann’a, danışmanı Tarkan Akman da eşlik etti. Türk işletmelerin yoğun olduğu Münchener Caddesi’nde 17 yıldır Salon City adlı berber dükkanını işleten Ali Güçlü, “Daha önceki belediye başkanı kadındı. Erkek berberi olduğumuz için saçlarını kesmek kısmet olmamıştı. Bugün ilk kez bir belediye başkanının saçlarını keseceğim” dedi.

ALMAZSANIZ BİR DAHA GELMEM

Berber salonuna Türkçe ‘Merhaba’ diyerek giren Feldmann, randevusu olduğu için sıra beklemeden hemen koltuğa oturdu. “İlk kez mi Türk berberine tıraş oluyorsunuz?” sorumuza Feldmann, “Daha önce de birkaç kez saçımı burada kestirdim, sakal tıraşı oldum. En son danışmanım Tarkan Akman ile birlikte gelmiştik. Ama aradan sanırım 3 yıl geçti. İstanbul’da da berbere gitmiştim” dedi.

Daha önce tıraş etmesine rağmen Feldmann’ı hatırlayamayan Ali Güçlü ise, “O zaman belediye başkanımız olsaydınız sizi kesin tanırdım” diye konuştu. Saçını taratıp yüz ve omuz masajı da yaptıran Feldmann, saç kesimini çok beğendiğini söyledi. İkram edilen Türk çayını içtikten sonra ücreti ödemek isteyen Feldmann, kendisinden para almak istemeyen Ali Güçlü’ye, “Siz de Frankfurtlu olduğunuz için buraya geldim. Almalısınız. Almazsanız bir daha gelmem” diyerek tıraş ücretini ödedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!