FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı!

Güncelleme Tarihi:

FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2021 10:40

Pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlamaların sona ermesinin ardından futbola yeniden dönen Mannheim Türkspor, yeni yönetimi, taraftarları ve sponsorlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
Mannheim Türkspor’un Hüseyin Adalı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, teknik heyet ve sponsorlar, açılışta biraraya geldiler. Adalı, başarılı futbolcular yetiştirmenin önemini vurgularken, ahlaklı futbolcular yetiştirmenin çok daha değerli olduğunu ifade etti.

Uzun süredir devam eden yönetim krizini, kulübün kurucu ve onursal başkanı Hüseyin Adalı’nın yeniden başkanlığa getirilmesiyle geride bırakan Mannheim Türkspor, sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
Dostluk maçında SG Hohensachsen’ı konuk eden Türkspor, karşılaşmayı Erdoğan (2), Baş, Yıldırım, Noura, İmre ve Dankov’un golleriyle 7-1 kazandı. Konuk ekibin tek sayısı Harbarth’tan geldi.

FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı

Kulübün sponsorlarından Delikatesse ve İkra firmalarının karşılaşmasıyla başlayan açılış şöleninde konuklar, “Lalesoy Kokoreç”in hazırladğı kokoreç ve İkra Firması’nın sunduğu ızgaralardan tatma imkanı buldu. Grup Life, yaptığı müzikle konuklara neşeli anlar yaşattı.
Frankfurt Eğitim Ataşesi Bora Başaran’ın da izlediği açılış şölenine sponsorlardan Altındal Group İnşaat Şirketi sahibi Ömer Altındal ile Rewe marketleri sahiplerinden ve Delikatessa gıda markasının kurucusu Şahin Karaaslan da katıldı.
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
BURADA SİYASET YAPILAMAZ
Başkan Hüseyin Adalı törende yaptığı konuşmada, bu takımı 1973 yılında Mannheim Gençlerbirliği adıyla kurduklarını, 1978 yılında Mannheim Türkspor adını aldıklarını belirterek, “Bir süredir yönetim krizi yaşayan Türkspor, Almanya’nın en köklü kulüplerinden biridir. Mannheim ve yaklaşık 20 kilometre çevresindeki kasaba ve şehirlerle birlikte bölgede 100 bine yakın Türk yaşamaktadır. Bölgede bir çok başarılı işverenimiz var. Mannheim Türkspor üçüncü ligde oynayacak imkanlara sahip bir kulüp. Hep birlikte bu takımı layık olduğu yere çıkaracağız. Burası herkese açık bir spor kulübüdür. Biz politika yapmak için değil, gençlere bir imkan sunabilmek için buradayız ” dedi.
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
Mannheim Türkspor’un kendi sahası olan ender kulüplerden biri olduğunu da ifade eden Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amacımız, kulübün kendi gelirleriyle kimseye ihtiyaç duymadan masraflarını karşılayacak bir bütçeye sahip olmasını sağlamak. Bunun için gerekli tüzük değişikliklerini yaptık ve üyelerimizin onayını aldık. Sosyal tesislerin inşaatını başlatabilmemiz için önümüzde hukuki bir süreç var. Bu süreç tamamlandıktan sonra Altındal Group Şirketi sabihi Ömer Altındal, tesis inşaatını başlatacak.”
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
ALTINDAL: 1,5 YILDA TAMAMLARIZ
Ömer Altındal da, Mannheim Türkspor’a bu tesisleri kazandırmak için hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini, yaklaşık 2 milyon Euro’ya malolacak inşaatı 1,5 yıl içinde bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı

Rewe Marketleri sahibi ve Delikatesse markasının kurucusu Şahin Karaaslan ise kulübün ana sponsorlarından biri olmayı seve seve kabul ettiklerini, gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmesini önleyecek, spor yapmalarına olanak sağlayacak bu tür girişimlere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
TÜRKSPOR YÖNETİMİ
Mannheim Türkspor’un geçtiğimiz günlerde göreve gelen Hüseyin Adalı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Cafer Bahçeci (2.Başkan), Levent Yakın (Genel Sekreter), Selçuk Aksoy (Mali İşler), İsmet Urfa, Sefa Öztürk, Sinan Sürer ve Adnan Kahraman.
FC Türkspor Mannheim yeni yönetimiyle sezonu açtı
Açılışa kadın, erkek, çoluk, çocuk ailece katılan çok sayıda Mannheim Türksporlu taraftarlar bol gollü bir hazırlık maçı izlerken, bazıları Almanya’da pek rastlanmayan kokoreçi ilk kez tatma imkanı buldu. Lalesoy Kokoreç’in standı, günün en ilgi çeken standı oldu.

BAKMADAN GEÇME!