Evliliği Bieber’le çektirdiği kareler mi bitirdi?

Güncelleme Tarihi:

Evliliği Bieber’le çektirdiği kareler mi bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 13:24

Ocak'da Justin Bieber ile birlikte kamera karşısına geçtiği CK reklamları ile gündeme gelen ünlü Hollandalı model Lara Stone, 5 yıldır evli olduğu İngiliz komedyen David Williams’dan ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Stone’un 22 aylık oğlu Alfred ve köpeği Bert’i de yanına alarak kocası ile paylaştığı Londra’nın kuzeyindeki evi terk ettiğini yazan İngiliz basını “Ayrılığın arkasında Stone’un Bieber’le çektirdiği fotoğrafların olabileceğini” iddia etti.

Daily Mail gazetesi, Stone’un geçen ay da Gri’nin 50 Tonu filminin yıldızı Jamie Dornan’la birlikte yarı çıplak fotoğraflar çektirdiğini yazdı ve Williams’ın bu durumdan rahatsız olmuş olabileceğini iddia etti.

PROBLEM WİLLİAMS’IN KADIN KIYAFETLERİ GİYMESİ Mİ?

Sun gazetesi ise çiftin ayrılık kararı almasında Williams’ın sürekli ekranda kadın kıyafetleri giyip eşcinsel taklidi yapmasının yer aldığını iddia etti.

Gazete Stone’un kocasının milyonlarca kişi tarafından izlenen skeçlerinde erkek ünlülerle flört edip kendisine de göndermelerde bulunmasına dayanamadığını iddia etti.

Basında çıkan bu iddiaların hiç biri Stone ya da Williams tarafından doğrulanmazken, Williams Çarşamba günü parmağında alyansı ile görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!