Eski First Lady'nin kitabı yarın piyasada

Güncelleme Tarihi:

Eski First Ladynin kitabı yarın piyasada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 14:50

Fransa, Ocak ayında Cumhurbaşkanı François Hollande'dan olaylı şekilde ayrılan eski first lady Valerie Trierweiler'ın yarın çıkacak kitabını konuşuyor.

Haberin Devamı

Elysee Sarayı'ndan, Hollande'ın oyuncu Julie Gayet ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasından sonra ayrılan Trierweiler, first lady olarak geçirdiği günlerle ilgili ilk kitabını yayınlayacak. Kitapta, Trierweiler'in, Hollande-Gayet ilişkisine de değindiği belirtildi. Ayrıca Trierwiler'in, François Hollande'ın Gayet ile ilişkisini nasıl öğrendiğine de açıklık getirdiği ifade ediliyor.

Kitapla ilgili Elysee Sarayı'ndan yapılan ilk açıklamada ise eski first lady'nin yazdığı kitaptan Cumhurbaşkanı François Hollande'ın haberinin olmadığına vurgu yapıldı. Hollande'ın çevresinden Liberation gazetesine yapılan açıklamada, "Kitaptan haberimiz yoktu, doğal olarak kitabın içeriği ile ilgili de hiçbir bilgimiz yok." ifadelerine yer verildi. Hollande'ın yarın piyasaya çıkacak kitaptan dün haberdar edildiği aktarıldı. Valerie Trierweiler de kitaptan hiç kimsenin haberinin olmadığını doğruladı.

İNTİKAM KİTABI

Henüz piyasaya çıkmayan kitabı ilk okuyanların ise kitabın Fransa cumhurbaşkanı için 'yıkıcı' olabileceği yorumunda bulundu. Kitabı piyasaya çıkmadan okuyan gazeteci Catherine Schwaab, devlet sırları ile ilgili Hollande'ın gönlünü ferah tutabileceğini belirterek Valerie Trierweiler'ın kitabında sevgi, gözyaşları ve tutkudan bahsettiğini açıkladı. Çiftin ortak dostlarından biri ise "Çok açık olarak eski first lady!nin Hollande'dan intikam aldığını söyleyebilirim." vurgusunda bulundu.

Valerie Trierweiler'ın "Ne yazdıysam hepsi doğru" diye lanse ettiği kitabın 200 bin adetlik ilk baskısıyla kitapçı raflarındaki yerini alması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!