‘Eşiyle ilgili açıklamaları hayal kırıklığı yarattı’

Güncelleme Tarihi:

‘Eşiyle ilgili açıklamaları hayal kırıklığı yarattı’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2022 12:35

Hessen Türk Toplumu (TG-Hessen) Kadınlar Kolu, Zübeyde Temizel’le hamile kaldığı için evlendiklerini açıklayan Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Peter Feldmann’a tepki gösterdi: “Esefle karşılıyor ve kınıyoruz.”

Haberin Devamı

MAKAMINI kullanarak şu anda boşanma aşamasında olduğu eşi Zübeyde Temizel’in sosyal hizmet kuruluşu Arbeiterwohlfahrt’a (AWO) bağlı bir kreşte yüksek maaşla müdürlük pozisyonu almasını sağladığı suçlamasıyla yargılanan Belediye Başkanı Peter Feldmann, duruşmanın ikinci gününde avukatı aracılığıyla özel hayatına yönelik açıklamalarda bulundu. Feldmann, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, Zübeyde Temizel ile inişli-çıkışlı ilişkisi olduğunu, çok büyük bir aşk yaşamadığını ve daha çok flört ettiğini belirtti. Hamileliğin ise istenmeden olduğunu açıklayan Feldmann’ın avukatı, müvekkilinin, Zübeyde Temizel’in ilişki sırasında hamille kaldığı için evlenmek zorunda olduğunu belirtirken, “Feldmann, çocuğa bir aile imkânı vermek ve Zübeyde’nin kültürel geçmişi nedeniyle onunla evlenmeye karar verdi” dedi. Üstelik Peter Feldmann’ın hamileliğin başlangıcında kürtaj konusunda ısrarcı olduğu, hamileliğin ‘ikisi arasındaki ilişkiden bağımsız olarak ortaya çıktığını’ söyledi.

‘Eşiyle ilgili açıklamaları hayal kırıklığı yarattı’

Canan Ünal

Haberin Devamı

‘ESEFLE KARŞILIYOR VE KINIYORUZ’
Açıklamalarıyla kamuoyu önünde hem şu anda eşi konumundaki Zübeyde Temizel’i hem de 6 yaşındaki kızını küçük duruma düşüren Feldmann, hemen ardından özür diledi. Ancak Hessen Türk Toplumu (TG-Hessen) Kadınlar Kolu bir açıklama yayımlayarak Peter Feldmann’ı kınadı. Hessen Türk Toplumu Kadın Kolları adına açıklama yapan Canan Ünal “Yıllardır seçmen olarak desteklediğimiz Frankfurt Anakent Belediye Başkanı Sayın Feldmann’ın eşi ve kızının annesi Zübeyde Feldmann hakkında yaptığı açıklamaları esefle karşılıyor ve kınıyoruz. Eşiyle yaşadığı sorunlara dair özel hayatın korunmasını hiçe sayan ve çocuğunun belki ömür boyu yaralanmasına sebep olacak bu açıklamalar, en azından Sayın Feldmann’a inanan ve destekleyen bizlerde büyük hayal kırıklığı yaratmıştır” dedi.

‘Eşiyle ilgili açıklamaları hayal kırıklığı yarattı’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!