Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi

Güncelleme Tarihi:

Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 16:50

Japonya’nın başkenti Tokyo’da 32’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Dünya Boks Organizasyonu (WBO), tüm dünyadaki en başarılı boks adamlarını değerlendirirken, Erol Ceylan’ı ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçti.

Haberin Devamı

Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi
DÖRT yıldır üst üste Almanya’nın en iyi promotörü seçilen EC BOXING Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan, bugüne kadar 40’a yakın dünya çapında büyük şampiyonlukları kulübüne kazandırırken, bunlar arasında çok sayıda dünya şampiyonluğu da bulunuyor. Erol Ceylan’ın ödülünü, WBO Başkanı Francisco Valcarcel verdi. Ceylan’ın on yıl içinde dünya boksuna büyük katkılar sağladığını belirten Valcarelli, “Bu kadar kısa süre içerisinde böylesine büyük başarı göstermek gerçekten çok zordur. Erol Ceylan, çalışkan, gayretli olduğu kadar iyi de bir yöneticidir. Dünya boksuna büyük katkılar sağlamıştır ve sağlayacağına olan inancımız da sonsuzdur. İşte bu yüzden kendisini bu ödüle layık gördük” dedi.
Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi
‘ÖDÜLÜ ÜLKEM ADINA ALIYORUM’
Ödülü, tüm Türkiya adına almaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Erol Ceylan ise şöyle konuştu: “Dünya boksuna olduğu kadar ülkemizin boksuna da büyük katkı sağlamak için on yıldır çalışıyoruz. Ülkemizde büyük bir boksör potansiyeli olduğunu gördük ve sporcularımızı dünya ringleriyle buluşturduk. Ayrıca kulübümüz, aynı zamanda güzel bir enternasyonal kulüptür. Dünyanın birçok ülkesinden başarılı sporcular kulübümüz adına canla, başla mücadele vermektedir. Almanya’dan sonra bu alanda dünyada en iyi seçilmek, benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu ödül doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Sadece benim değil, tüm ekibim adına almış bulunuyorum. Beni böylesi büyük bir ödüle layık gören ve destekleyen herkese teşekkür ederim. Bu bir sonuç değil, tam tersine yeni bir başlangıçtı. Bu ödül, bundan sonra daha fazla çalışarak, böylesi ödüllere layık olduğumuzu göstererek, daha büyük başarılara imza atmak için motivasyon kaynağımız olacak.”
Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi
‘Başarının sırrı dayanışma ve yardımlaşmadan geçer’
Kulüp bünyesinde ülkemizden olduğu kadar dünyanın dört bir yanından sporcuların omuz omuza mücadele verdiklerini belirten EC BOXING basın danışmanı Vedat Alyaz ise, ‘Çeşitli ulusların başarılı sporcularını çok iyi bir şekilde entegre eden Erol Ceylan, onların birlikte başarıya kilitlenmelerini çok iyi sağlıyor. İnsanları entegre etme konusunda çok başarılıdır. Bir maça çıktığımızda gözlemlediğim en önemli şeylerden birisi çeşitli uluslardan sporcuların uyum içinde, omuz omuza vererek yardımlaşıyor olmalarıdır. Bir Türk boksörün maçında, Romanyalı boksör masaj yapyor, Alman boksör dişliğini takıyor, Amerikalı boksörümüz formasını giydiriyor ve Rus boksör motive etmek için konuşuyor. Maç sırasında ringin yanına gidiyor ve takım arkadaşı için üzülüyor, başardıysa seviniyor. İşte bu bizim tüm dünyada görmek istediğimiz tablodur. Tüm dünyadan sporcular kulübümüzde dostça, kardeşçe ve omuz omuza başarı için mücadele veriyor bu da Erol Ceylan’ın büyük başarısıdır. Sonuç olarak şu an dünyanın en başarılı kulüplerinden birisiyiz ve gelecekte çok büyük başarılara imza atacağımızı da şimdiden görebiliyoruz’ şeklinde konuştu.
Erol Ceylan ‘Dünyanın En İyi Promotörü’ seçildi

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!