Erkekler kulubü Atatürk’ü andı

Güncelleme Tarihi:

Erkekler kulubü Atatürk’ü andı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:28

Frankfurt'ta 31 yıldır faaliyet gösteren ve her Cuma akşamı yaptığı etkinliklerle adını duyuran Erkekler Kulübü, düzenlediği "Atatürk'ü Anma" gecesiyle, katılımcılara duygu dolu bir gün yaşattı.

Haberin Devamı

Erkekler Kulübü Başkanı Hasan Öztekin her yıl "Yaza merhaba" ve "Kışa merhaba" isimli aile eğleceleri

Erkekler kulubü Atatürk’ü andı
düzenlediklerini belirterek, "Bu bu yılki kış eğlencemizin Kasım ayına rastlaması nedeniyle, Griesheim semtinde özel bir Atatürk'ü anma gecesi düzenledik. Değerli müzisyen hocalarımız günlerce süren çalışmalarla bu akşam için repertuarlarını Atatürk'ün sevdiği türkü ve şarkılardan hazırladılar. Şarkıların güzelliği, etkinliğimize değer kattı. Mustafa Kemal Atatürk’ü her geçen gün daha çok arıyoruz“ diye konuştu.

Erkekler kulubü Atatürk’ü andı


Şef Ahmet Ovalı'nın yönetimindeki 16 kişilik kişilik saz ve ses ekibinde, bağlamalarda Adem Altay ve Osman Terzü, curada Yaşar Çatı, kanuni Mehmet Abacı, cümbüşte Baki Kaya ve ritimlerde Cengiz Yiğitbaşı ile Sadık Büyükkılıç yer alırkan, koroda Şenay Örskıran, Ceynur Yılmaz, Turan Akpınar, Vedat Mumcu, Erdal Altıntaş, Yüksel Uzunhan ve Ekrem Ali Çuvaldız, Atatürkün sevdiği türküleri ve diğer eserleri dinleyicileri büyüleyen sesleriyle yorumladılar.

Geceye katılan konuklar, ekibi dakilarca ayakta alkışladılar. Etkinlik Atatürk'ü anlatan şiirlerle son buldu.

Erkekler kulubü Atatürk’ü andı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!