En güzel soyguncu

Güncelleme Tarihi:

En güzel soyguncu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2013 10:54

Başına çorap geçirerek banka soyan model yakayı ele verdi.

Haberin Devamı

Rusya’da 24 yaşındaki foto model Juliyetta Almazova’nın eline tabanca alarak banka soygunu gerçekleştirmesi ülkede günün konusu oldu. Geçtiğimiz ay yaşanan olayda başına çorap geçirerek soygunu gerçekleştiren Rus model yakayı ele verdi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da foto modellik yapan genç kadın ailesinin yaşadığı Nijni Novgorod şehrine gitti. Gerçek tabanca gibi görünen bir silahı eline alan model bir banka şubesine gitti. Başına bir de çorap geçiren model Almazova, kasada duran kadından paraları istedi.

DÜNYANIN EN GÜZEL SOYGUNCUSU / FOTO GALERİ

Şubede güvenlik kamerası bulunduğunu fark eden güzel soyguncunun, “Nasıl olsa yüzüm görünmüyor” düşüncesiyle hareket ederek kamerayı havalı tabancayla bozma girişiminde bulunduğu da kayda alındı.

Yüzü, başına geçirdiği çorapla tanınmayan acemi soyguncunun sokağa çıktığında üzerindeki elbiselerden başka mobese kameraları tarafından tespit edilebileceği ise aklına gelmedi.

Haberin Devamı

Bankadan gasp ettiği 100 bin rubleyle (yaklaşık 6 bin TL) tren istasyonuna giden Almazova Moskova’ya dönmeye hazırlandığı sırada güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

İtiraz etmeden suçunu kabul eden model, böyle bir davranışı neden yaptığını hala bilmediğini ve çaldığı paranın tamamını geri iade etmeye hazır olduğunu söyledi.

Tutuksuz yargılanmasına başlanan Almazova’nın 10 yıla varan hapis cezası alması söz konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!