En büyük rakip F.Bahçe

Güncelleme Tarihi:

En büyük rakip F.Bahçe
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2010 10:05

Trabzonspor Asbaşkanı olan Hasan Yener, yarıştaki en önemli rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, basın mensuplarına açıklama yaparak takımın gidişatını değerlendirdi. Yener, bugünkü duruma detaylı bir planlama ve çalışmanın ardından ulaştıklarını belirterek, "Çok iyi çalışıyoruz. Hiç bir şey tesadüf değil. Ligdeki bu çalışmamız hep iyi çalışmanın ürünü. Gaziantepspor maçının ilk yarısında gol yememize rağmen sezonun en iyi futbolunu oynayarak skoru çevirmeyi başardık. Umuyorum bu futbolumuz diğer oynayacağımız maçlara da yansıtırız. Şampiyonluk sözünü asla kullanmayacağız. Bunun psikolojik bir baskısı olabilir. Biz de yaptığımız söyleşilerde şampiyonluk sözünü hiç kullanmıyoruz. Trabzonspor maçlara bire birer bakması lazım. Önümüzde oynayacağımız ilk maç bizim için en önemli maçtır. Her maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Biz kazandıktan sonra rakiplerin kazanıp - kazanmadığı hiç önemli değil. Önemli olan bizim kazanmamız" dedi.

Haberin Devamı

"HİÇ BİR RAKİBİ HAFİFE ALMAYACAĞIZ"

Yener, asla rakiplerini hafife almayacaklarını da ifade ederek, "Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden en büyüğünün Fenerbahçe olacağını düşünüyorum. Bunun dışında Burasspor ve Kayserispor da bu yarışın içinde olacaktır. Galatasaray biraz geri kaldı ama Beşiktaş yarışın dışında değil. Onlar ligin zirvesini etkileyecek bir çok maç oynayacak. Rakibi hafife almanın örneklerini daha önce yaşadık. Manisaspor maçı bunun en güzel örneklerinden biri. Futbol sahada mücadele etmeden kazanılmaz. Hiç bir futbolcunun veya takımın ismiyle sahadaki maçı kazanması mümkün değildir. Önce mücadele edeceksiniz. Lig kora kor geçiyor. O yüzden bu ligde mücadele etmeden maç kazanmanız mümkün değil diye konuştu.

DOĞAN: "TBF YETKİLİLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ"

Trabzonspor Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Ertuğrul Dogan, kulübün internet sitesine bir açıklama yaparak, kaybedilen Beşiktaş Cola Turka maçının ardından hakemlere yüklendi. Doğan'ın açıklaması şu şekilde: "Yeterince eğitim almamış, egolarından arınmamış, hırslarına yenik düşen, 'Emek hırsızları' kulüplerimizin emeklerini gasp etmektedir. İstanbul'da

Haberin Devamı

Beşiktaş Basketbol Takımı ile oynadığımız müsabakada iki takımın güzel ve iyi niyetli oyununa gölge düşüren 'Özlem Yalman, Recep Ankaralı, Fatih Arslanoğlu' hakem triosunun maç yönetiminde gösterdikleri zafiyetlerini TBF yetkililerinin kasetlerden izlemelerini ve kulüplerin emeğine sahip çıkmalarını bekliyoruz."

"HAKEM YÖNETİCİMİZİ TEHDİT ETTİ"

Açıklama şöyle devam etti: "Trabzonspor olarak bu formsuz ve art niyetli hakemlerin maçlarımıza bir daha verilmemesi için 29 Kasım Pazartesi Günü resmi başvurumuzu yapacağız. Yine üzülerek belirtmek isterim ki, müsabakanın ilk devre sonunda, bir yönetici arkadaşımıza '2. devre görürsünüz.' şeklinde tehditvari konuşabilecek kadar küstah ve mensubu olduğu hakem camiasına yakışmayan bir hakeme, gerekli cezanın verilmesi için maçın özellikle 2. yarı görüntülerinin dikkatle izlenmesi

Haberin Devamı

yeterli olacaktır. Bilinmesini isteriz ki Trabzonspor camiasına karşı hiç kimsenin 'Emek hırsızlığı' yapmasına müsaade etmeyeceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!