Eindhoven moral arıyor

Güncelleme Tarihi:

Eindhoven moral arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2007 23:42

Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'inde golsüz berabere kalan PSV Eindhoven lig sonuncusu Sparta Rotterdam karşısında fark için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'nin Şampiyonlar Ligi'indeki rakiplerinden PSV Eindhoven bu hafta lig sonuncusu Sparta Rotterdam deplasmanına çıkacak. Saat 14.30'da Rotterdemda oynancak karşılaşmanın mutlak favorisi PSV Eindhoven.

Rakibi karşısında galip gelerek moral bulmak isteyen Eindhoven ,Nuri Şahin'inde formasını giydiği lider Feyenoord Rotterdam ile zirve yarışını sürdürmek amacında. Sparta Rotterdam ise sürpriz bir galibiyet elde ederek Feyenoor'da yardım etmek düşüncesinde. Bugün ligin 8. haftasında saat 14.30'da başlayacak olan diğer maçlarda ise NAC Breda-AZ Alkmaar, NEC Nijmegen-FC Groningen karşı karşıya gelecek. Saat 12.30'da ise şampiyonlukta iddialı ekiplerden Ajax Amsterdam, FC Utrech deplasmanına çıkacak

Önceki gün oynanan Hollanda 1. Ligi Ehrendivision'daki tak maçta ise Vitesse Arnheim sahasında Willem II Tilburg'u tek golle 1-0 mağlup etti.

SERHAT'IN DURUMU HENÜZ NETLEŞMEDİ

Belçika Jupilar Ligi'inde ise Serhat Akın ve Ahmet Hassan'ın formasını giydiği RSC Anderlecht Cercle Brügge ile deplasmanda oynayacak. Saat 18.00'de başlayacak olan karşılaşmada hafif sakatlığı bulunan milli futbolcumuz Serhat Akın'ın oynayıp oynamayacağı karşılaşma öncesi yapılacak olan testte belli olacak. Günün diger karşılaşmasında ise saat 20-30'da RC Genk ile FC Brügge karşılaşacak. Ligde önceki gün oyanana tek maçta ise AA Gent RAEC Mons Bergen'i 2-0 mağlup etti



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!