Efe Güngör’den mesaj var: ‘Ölmedim, yaşıyorum’

Güncelleme Tarihi:

Efe Güngör’den mesaj var: ‘Ölmedim, yaşıyorum’
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 11:42

Kamboçya’da hayatını kaybeden Ufuk Öntürk’ü sanatçı Efe Güngör’e benzeten hayranları ortalığı karıştırdı. Güngör mesaj paylaşmak zorunda kaldı: “Ölmedim, yaşıyorum.”

Haberin Devamı

ÖZAY Gönlüm’ün türkülerine yeniden hayat veren Denizlili sanatçı Efe Güngör, internet sitelerinde bir haber nedeniyle gündeme geldi. Kamboçya’da yaşanan bir olayda kendisine çok benzeyen İzmirli Ufuk Öntürk’ün öldürülmesi üzerine sevenleri Efe Göngör’ün öldürüldüğünü sanarak telefona sarıldı. Bu yanlış anlama nedeniyle çok sık aranan Güngör, hemen sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Ölmediğini, sadece bir benzerlikten kaynaklanan kötü haber için üzgün olduğunu söyledi. Güngör, Kamboçya’da hayatını kaybeden ve kendisine benzeyen Ufuk Öntürk’e Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diledi.
İstanbul’da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönen Ufuk Öntürk (53), 6 yıl önce dünya turuna çıktı. Tur sırasında Kamboçya’ya yerleşen Öntürk, kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Efe Güngör’den mesaj var: ‘Ölmedim, yaşıyorum’
Efe Güngör, Ufuk Öntürk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!