‘Dur’ ihtarına uymadı, bir kişiyi yaraladı

Güncelleme Tarihi:

‘Dur’ ihtarına uymadı, bir kişiyi yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 18:54

Londra’da, çoğunluklar Türklerin yaşadığı Harringay’de polisten kaçan bir otomobil, virajı alamayınca trafik lambasına çarptı, olayda bir Türk yaralandı.

Haberin Devamı

SALI günü saat 17.30 sıralarında meydana gelen olay, şöyle gelişti; Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan bir kişi, otomobiliyle Green Lanes üzerindeki Harringay semtine doğru kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında St. Ann’s Sokağı kavşağında kırmızı ışık ihlali de yapan otomobil, virajı alamayarak yol kenarındaki trafik lambasına çarptı. Yerinden fırlayan trafik lambası bu esnada yol kenarında bekleyen bir Türk vatandaşına çarparak yaralanmasına neden oldu. Bu sırada yönünü de değiştiren kimliği belirsiz kişi, bir süre kaldırımın üzerinden gitti.
Otomobilin kaza yaptığı sırada iş yerinden dışarı çıktığını belirten görgü tanıklarından Burcu İncekara, şunları söyledi: “Polistan kaçan otomobil bu kez benim üzerime doğru gelmeye başladı. Aramızda 2-3 metre mesafe kaldı. Kendimi iş yerime atmasaydım, beni öldürecekti. Yol kenarında park halinde araçlar vardı. Canımı kurtarmanın heyecanıyla yüzünü göremediğim sürücü bir boşluk bulup, oradan ana caddeye inip kaçmaya devam etti.”
Yaralıya ilk müdahale kaza nedeniyle takibi bırakan polisler tarafından yapıldı. Hastaneye kaldırılan Türkiye kökenli yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!