Duisburg'da Türk restoranında yangın korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Duisburgda Türk restoranında yangın korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 10:38

Almanya'nın Duisburg kentinde bir Türk restoranında çıkan yangın büyük korku yaşattı.

Haberin Devamı

Türk esnafların yoğun olarak yer aldığı Duisburg'un Marxloh semtinde bulunan Türk mekanı Şelale Restoran’ın bodrum katında dün akşam üzeri çıkan yangın, semtte büyük bir endişenin yaşanmasına sebep oldu. Sebebi anlaşılmayan ve kazan dairesinde çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle aşırı duman, önce restoran içine sonrada üç katlı olan binaya yayıldı.

Dumanın mekan içini sarmasıyla yemek yemek için restoranda bulunanlar, apar topar restorandan dışına çıkartıldı. Çok sayıda araçla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, caddeyi araç trafiğine kapatarak yangına müdahale etti. Uzun süre uğraşan itfaiye, çatı dahil olmak üzere binanın her katından dumanı yok etmeye çalıştı.

40 KİŞİLİK HACI GURUBU YEMEK YİYORDU
Olay sırasında mekanda bulunan ve itfaiyenin çalışmalarını korkulu gözlerle izleyen restoran sahibi Ali Ösük, “Bir anda bodrum katından gelen duman mekanı sardı, indiğimizde dumandan yanaşamadık. Mekanımızda 40 kişilik bir hacı grubu ile 60'ı aşkın müşterimiz yemek yiyordu ve hemen salonu boşalttık. Maddi zararımızın büyük olacağını düşünüyoruz, ama kimsenin zarar görmemesi bizi teselli ediyor“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!