Dualar Fenerbahçe için

Güncelleme Tarihi:

Dualar Fenerbahçe için
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2024 16:36

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Köln kenti Fenerbahçeliler derneği iftar yemeğinde bir araya geldi. Köln Fenerbahçeliler Derneği’nde verilen yemeğin ardından Türk milli takımının Macaristan ile yaptığı hazırlık maçı izlendi.

Haberin Devamı

Dualar Fenerbahçe için
Köln Fenerbahçeliler derneği yönetiminden Metin Kaçmaz, “Gençlerimizi motive etme açısından iftarımız çok iyi oldu” dedi.

İftar yemeğinde Köln Fenerbahçeliler Derneği Gençlik Başkanı Hasan Ceylan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Gençlik kolları olarak, içinde bulunduğumuz Ramazan ayında üyelerimizle bir araya gelmek, bu mübarek günde oruçlarımızı birlikte açmak, birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmek için iftar yemeği düzenledik. Geniş katılımın olduğu iftar yemeğinde güleryüzleriyle misafirleri kapıda karşılayan gençlerimiz tüm organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Fenerbahçeliler Köln derneği olarak gençlerimizi ağırlamaktan gurur duyduk.”

Dualar Fenerbahçe için
İftarlar yemeği Köln Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanı Nedim Demirci’nin okuduğu ezan ve sonunda ettiği duayla oruçlar açıldı. Yemeğe katılanlar iftardan sonra Türkiye - Macaristan arasında oynanan dostluk maçını hep birlikte izledi.

BAKMADAN GEÇME!