Dostluk Kazandı

Güncelleme Tarihi:

Dostluk Kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2010 11:46

Frankfurt Din Hizmetleri Ateşeliği tarafından Langen’de düzenlenen, İmamlar ve Papazlar geleneksel futbol karşılaşması bu yıl da berabere bitti.: 2-2

Haberin Devamı

FRANKFURT Din Hizmetleri Ateşeliği'nin her yıl düzenlediği ve Langen Ditib Camii tarafından organize edilen İmamlar ve Papazlar arasındaki futbol karşılaşması bu yıl da berabere bitti.: 2-2. Çeşitli kentlerden gelen Ditib Camileri imamları bu yıl sahaya, Mehmet Kaya (Obertshausen),Kerim Şükrü Ünlü (Darmstadt), Nurettin Gündoğan (Dieburg), Mehmet Ergin (Offenbach), Ömer Aslan (Langen), Murat Bozkurt (Bad Vilbel), Mustafa İlhan Aksu (Breuberg), Mehmet Mercan (Langen), Tahsin Gökgöz (Nürnberg), Oktay Tavas(Butzbach), Muzaffer Yaman (Laubach), Zekeriya Karaca (Haiger) kadrosuyla çıktı.

Centilmenlik ağır bastı
Papazlar karşısında çok daha güçlü olmalarına karşı, imamların sahadaki nezaketi oyunlarınada yansıdı. Centilmenlik ve dostluğun ön plana çıktığı karşılaşmada Ömer Aslan 15. dakikada İmamları 1-0 öne geçirdi. Papazlar iki gol atarak skoru ikinci yarıda 2-1 lehine çevirdi. Maçın bitimine beş dakika kala Mehmet Mercan skora eşitlik getirdi: 2-2. Geçen yıl ilke yapılan karşılaşmada da maç 3-3 bitmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!