Doğum günü için parti yok

Güncelleme Tarihi:

Doğum günü için parti yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2020 11:04

Alman futbolunun efsane ismi Rudi Völler, 60 yaşına giriyor. 13 Nisan 1960’da doğan Alman Milli Takımı’nın bir dönem değişmez golcüsü Völler, 60’ıncı yaşını parti düzenlemeden kutlayacak.

Haberin Devamı

Alman Milli Takımı’nın Sportif Direktörlüğü’den sonra Leverkusen’de aynı görevi sürdüren Völler, kendisini yaşlı hissetmediğini söyledi. Völler günümüzde 60 yaşında kimsenin kendisini yaşlı hissetmediğine de kaydetti. Beyaz saçlarından şikâyetçi olmadığını belirten Völler, “Hiç olmamasından daha iyi” dedi. 1990 yılında Dünya Şampiyonu olan Alman Milli Takımı’nın yıldız futbolcularından biri olan Völler, futbolculuk kariyerinde Şampiyonlar Ligi Kupası da kaldırdı. Ünlü futbol adamı Bundesliga şampiyonluğu sevinci yaşamamasının kendisi için bir burukluk olduğunu da kaydetti.

Doğum günü için parti yok

Völler’in sportif direktörlüğünü yaptığı Leverkusen, Almanya Futbol Federasyonu Kupası’nda (DFB) son dörde kaldı. Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasında. Völler bu yıl maçlara devam edilirse takımının bir kupa alacağına olan inancının ise tam olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!