Didin'in yüzü güldü: 61-56

Güncelleme Tarihi:

Didinin yüzü güldü: 61-56
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2008 16:43

Frankfurt Deutschebank Skyliners sahasında Paderborn Baskets'i 61-56 yendi.

Haberin Devamı

Almanya 1. Basketbol Ligi'nde Murat Didin'in çalıştırdığı Frankfurt Deutschebank Skyliners kendi seyircisi önünde Paderborn Baskets'i 61-56 yendi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Didin'in talebeleri ilk periyodu 14-9 önde bitirdi. 2. periyotta güzel bir basket sergileyen Deutschebank Skyliners, bu periyodu da 20-15 aldı. İlk yarıyı 34-24 önde kapayan Deutschebank Skyliners, 2. yarıya Allen'in üstüste 2 üçlüğü ile başladı. Roller ve Wysocki de sayı atmaya eşlik edince Deutschebank Skyliners arayı bir hayli açtı. ve fark birara 14 sayıya yükseldi.

Frankfurt Höchst Ballsporthalle'de aralarında çok sayıda Türk sporseverininde bulunduğu 3 bin 930 seyircinin izlediği karşılaşmanın 3. periyotu sonunda skor 52-38 oldu. Son periyotta Deutschebank Skyliners'ın oyuncuları yorulunca rakip farkı kapatmaya başladı. Son 2 dakikaya girilirken, fark 4 sayıya kadar indi. Son 18 saniyede 4 farklık skor devam etti. Bu arada Paderborn'un 3'lük denemesi çemberden dönünce, Deutschebank Skyliners sahadan 61-56 galip ayrıldı. Deutschebank Skyliners'da Allen 25 sayıyla en skorer olurken Pascal Roller 15 ve Wysocki 11 sayıyla çift haneli sayılara ulaştılar. Padernborn'da ise Esterkamp 16 sayı kaydetti.

Didin "Eksikliklere rağmen Antalya'yı geçeceğiz"

Karşılaşmadan galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Frankfurt Skyliners Teknik direktörü Murat Didin," Sakatlıkları süren Zöllner, Mc Kninney ve Lorenzo'ya Ukrayna maçında Simmons'ta eklenince adeta sahada pivotumuz kalmadı. Evtimov büyük bir özveri gösterip sakat sakat oynadı. Yeni transferimiz Jenkins henüz hazır değil. Bunun için az süre verdim. Allen'in skorerliği "dedi. EuroChallenge Cup'ta rakipleri olan Antalya karşısında iki hafta önce kendilerini favori olarak gördüğünü vurgulayan murat didin," Şimdi durum Antalya lehine çevrildi. Maçın favorisi bence Antalya. Zorlu iki maç oynayacağız. Fakat zorda olsa turu geçeceğimize inancım büyük" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!