Devler Süper Kupa için oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Devler Süper Kupa için oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2014 15:58

Lig ve Kupa şampiyonu Bayern Münih ile lig ikincisi ve kupa finalisti Dortmund bugün Süper Kupa için Dortmund kentinde karşı karşıya geliyor. Maç Almanya saatine göre 18.00'de başlayacak.

Haberin Devamı

BAYERN Münih ile Dortmund, sezon öncesi ilk hesaplaşmayı Süper Kupa finalinde yapacak. Geçen sezonun lig ve kupa şampiyonu Bayern Münih ile geçen yılın lig ikincisi ve kupa finalisti Dortmund, Almanya Süper Kupa finali için bugün Dortmund kentinde Saat 18.00'de karşı karşıya geliyor.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Dünya Şampiyonluğunu Almanya kazandıran altı milli futbolcusunu oynatıp oynatmama konusunda kararsız olduğunu söyledi. Guardiola, sakatlıkları süren Ribery, Rafinha ve Thiago'ya da forma veremeyecek.

Milli milli takımının kalesini de koruyan Bayern Münihli kaleci Neuer ise “Eğer Bayern Münih ile Dortmund oynuyorsa bu dostluk maçı olmaz. Ben Dortmundlu futbolcuları Brezilya'daki kampta yakından tanıdım ve arkadaş olduk. Ancak sahada herkes kendi işini yapacak” dedi.

Dortmund ise İlkay ve Marco Reus'un oynayıp oynamayacağı belli değil. Kehl'in kaptanlık görevini bırakmasından sonra bu görevi üstlenen Hummels ilk defa bir resmi maçta takımın başında kaptan olarak sahaya çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!