Deutsche Bank cumartesi de açık olacak

Güncelleme Tarihi:

Deutsche Bank cumartesi de açık olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 11:42

Almanya'nın önde gelen bankalarından Deutsche Bank, Almanya genelinde 7 şubesini cumartesi günleri de açık tutucak.

Haberin Devamı

Son olarak Frankfurt yakınlarındaki Sulzbach'taki alışveriş merkezi Main-Taunus Zentrum'daki şubesini hizmete sokan Deutsche Bank, çalışma gününü haftada 6 güne çıkardı. Banka çalışanları bir aydan beri cumartesi günleri 9.30-18.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet veriyorlar. Deutsche Bank Main-Taunus Şubesi hafta içinde pazartesi-cuma günleri arasında da 9.30-19.00 saatlerinde açık. Deutsche Bank'tan altıncı iş günü hakkında "Eğer istenilirse ve çok rağbet görürse o bölgede cumartesi günleride bankamızı açabiliriz" açıklaması yapıldı.

Deutsche Bank sözcüsü ilk olarak Deutsche Bank'ın cumartesi günleri hizmete, Berlin'de 2005 yılında Friedrichstrasse'de başladığını dile getirip "Q110 adındaki bu bizim '21. Yüzyılın Modern Bankacılığı' sloganıyla başlattığmız pilot projemizdi. Münih ve çevresinde de 4 şubemizde altı gün hizmet sunuyoruz" dedi.

2007 yılında Almanya'da Commerzbank'ta bazı şubelerinde bu çalışma sistemini başlatmış, fakat işci sendikalarının karşı gelmesiyle daha sonra tekrar eski çalışma sistemi 5 güne indirilmişti. Frankfurter Sparkasse ve Frankfurter Volksbank'ta deneme olarak geçiğimiz yıllarda cumartesi günleri de faaliyet göstermiş daha sonra geri adım atmışlardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!