Genç futbolcu desteğini sahada sürdürecek

Güncelleme Tarihi:

Genç futbolcu desteğini sahada sürdürecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2023 14:45

23 yaşındaki futbolcu Oğuzhan Matur, Hatay’daki deprem faciasında 31 yakınını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Berlin’den gelen ve geçtiğimiz sezon Zonguldakspor’da başarılı performans sergileyen defans oyuncusu Oğuzhan Matur ile anlaştı. Hatayspor’un geçen ay kadrosuna kattığı Berlin doğumlu Zonguldak Kömürspor futbolcusu Oğuzhan Matur için gecikmeli de olsa imza töreni düzenledi. Teknik direktör Volkan Demirel futbolcusuna mukaveleye imza attırdı ve yetenekli futbolcu 3 yıllık Bordo-beyazlı renklere bağlandı. Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Oğuzhan Matur önümüzdeki sezon 31 numaralı forması ile artık Atakaş Hatayspor ve Hataylılar için mücadele edecek. Şehrimizin yaşadığı büyük felakette, gerek arama kurtarma çalışmalarında gerek sahada halkımızla birlikte verdiği desteği artık yeşil sahada gösterecek olan Oğuzhan’ı renklerimize katmış olmaktan yana mutluluk duyuyoruz.

Genç futbolcu desteğini sahada sürdürecek
Hatayspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Oğuzhan Berlin doğumlu, Zonguldak kömürspor formasıyla geçen sezon 34 maçta forma giydi, sol bek oynuyor.
Genç futbolcu desteğini sahada sürdürecek

Hedefinin Türk milli takım olduğunu söyleyen Oğuzhan Teknik Direktör Volkan Demirel’in sistemine layık oyun sergileyeceğine inandığını belirtti. 23 yaşındaki Oğuzhan, depremde 31 yakınını kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!