Deniz yoksa Sağlık var

Güncelleme Tarihi:

Deniz yoksa Sağlık var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 16:42

Mahir Sağlık, Deniz Naki'nin yerine oyuna girdiği St. Pauli'nin Rostock deplasmanında' 3-1 yendiği karşılaşmada iki gol atıp takımını zafere taşıdı. Takımları ilk golü yiyince Rostock trübünlerinde taraftarlar sahaya yabancı, havaya yanıcı madde ve havi fişekler atınca karşılaşma hakem tarafından 10 dakika durduruldu.

Haberin Devamı

Almanya 2. Futbol Ligi'nde zirve mücadelesi yapan St. Pauli, Cottbus deplasmanında 3-1 galip gelmesini Mahir Sağlık'a borçlu. Mahir Sağlık, Deniz Naki'nin yerine oyuna girdiği St. Pauli'nin Rostock deplasmanında iki gol atıp takımını zafere taşıdı.

Almanya'nın efsane takımlarından olan St. Pauli bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltip ligde 3. sıraya yerleşti. 2 bin 400'ü St. Pauli taraftarı 24 bin 200 seyircinin tıka basa doldurduğu Rostock DKB-Arena'da St. Pauli 40. dakikada 1-0 öne geçti.

Maç 10 dakika durdu
Deniz Naki topunun asistliğinde Max Kruse topu filelere yollayınca trübünlerde ortalık karıştı. Sahaya havai fişek ve patlayıcı maddeler atan Rostock taraftarları maçın 10 dakika durmasına neden oldu. Rostock'luların St. Pauli bayrak ve flamalarını ateşe verdikleri de görüldü. Güvenliğin yeniden sağlanmasından sonra hakem maçı tekrar başlattı.

50. dakikada Rostock Mintal ile beraberliği yakaladı. 67. dakikada Deniz Naki'nin yerine oyuna giren Mahir St. Pauli taraftarlarını sevince boğdu. Daha önce Wolfsburg, Karlsruhe ve Bochum formalarını Bundesliga' da taşıyan Mahir Sağlık 80 ve 90. dakikalara iki gol atıp St. Pauli'nin sahadan 3-1 galip ayrılmasını sağladı.

Frankfurt ilk kez lider
Eintracht Frankfurt gol duellosunda sahasında Alemania Aachen'i 4-3'le geçerek Bundesliga 2'de ilk kez 35 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Ümit Korkmaz'ın yedekler arasında olup şans bulamadığı karşılaşmada Frankfurt'un gollerini İdrissou, Köhler, Hoffer ve Matmour attı. Aachen'in golleri ise Auer, Radu ve Demai'den geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!