Danimarka'daki Türkler yola çıktılar

Güncelleme Tarihi:

Danimarkadaki Türkler yola çıktılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2009 12:14

Danimarka'da yaşayan ve karayolu ile Türkiye'ye gitmeye karar veren Türkler "Uçak biletleri çok pahalı. Bu nedenle otomobille gidiyoruz. Hürriyet'in ilavesini yanımızdan ayırmıyoruz" dediler.

Haberin Devamı

DANİMARKA’da yaşayan Türkler'i izin heyecanı sardı. Uçak şirketlerinde bilet bulamayan veya bilet ücretlerinin pahalı olması nedeniyle arabaları ile yola çıkan vatandaşlarımız, Hürriyet’in Sıla Yolu rehberinden yararlandıklarını söylediler. Taastrup şehrinde tamircilik yapan Uğur Çapraz, eşi Hatice ve çocukları Fadime Betül ile Mustafa Küçükağ, eşi Vahide ve küçük oğlu ile arkadaşları Ömer Salimer toplam 3 araba yola çıktılar.

NAİS'TA DİNLENECEĞİZ
Uğur Çapraz, Hürriyet’in izinciler için hazırladığı ilaveden yararlanarak yola çıktıklarını belirterek “Hürriyet Gazetesi'nin hazırladığı ilaveyi okuduk ve yollar hakkında gerekli bilgileri edindikten sonra yola çıkmaya karar verdik. Yolculuğumuz sırasında Hürriyet’in Nais tesislerine uğrayıp dinlendikten ve yolların son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Türkiye'ye doğru devam edeceğiz" dedi. Mustafa Küçükağ, uçak ücretlerinin çok pahalı olduğu için arabayı tercih ettiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!