Daha özverili çalışmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Daha özverili çalışmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 12:02

Türk-Alman Dostluk Federasyonu’nun (TDF) Münih’te yapılan olağan genel kurulunda yeniden genel başkan seçilen Cihan Sendan, daha özverili çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Haberin Devamı

2001 yılında kurulan, Türk ve Alman dostluğuna katkıda bulunan kişi ve kurumları her yıl ödüllendiren Türk-Alman Dostluk Federasyonu (TDF) olağan genel kurulunu yaptı.

Münih’te Marriott Otel’de yapılan genel kurula, hukukçu, eğitim uzmanı ve bankacılar da katıldı. Bu gelişme yönetim kuruluna da yansıdı. Cihan Sendan, TDF Genel Başkanlığı’na yeniden seçilirken, yönetim kuruluna hukukçular, eğitimciler ve bankacılardan oluşan yeni simalar geldi. Genel kuruldan sonra bir konuşma yapan Genel Başkan Cihan Sendan, gelecek 2 yıl boyunca daha fazla genişleme, öteki sivil toplum örgütleriyle daha fazla işbirliği ve dayanışma, daha nitelikli etkinlikler düzenleyecekleri mesajları verdi.

Kolay değil

Geçen iki yılın faaliyet raporunu okuyan Cihan Sendan, yaptıkları etkinlikleri tam manasıyla yeterli bulmadığını, federasyon olarak daha nitelikli etkinlikler yapacak seviyede oldukları öz eleştirisinde bulundu. Üye derneklerin Almanya’nın farklı kentlerinde olduğu ve maliyet sorununu tam çözememiş bir federasyonu yönetmenin çok kolay olmadığına işaret eden Sendan, daha fazla özveri ve motivasyonla bu sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

Yönetim kuruluna şu isimler seçildi: Avukat Dr. Temel Nal, avukat Helmut Maciej, eğitim uzmanı Ersan Özmen, televizyon sunucusu İnes Berber, sendikacı Ender Beyhan, öğretmen Cengiz Hocazade, bankacı Cemal Güneş ve üniversite öğrencisi Semran Topçuoğlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!