Cüneyt Arkın’ı evinde ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Cüneyt Arkın’ı evinde ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 10:23

Cüneyt Arkın’ın 2007’de Almanya’nın Fürth kentinde verdiği uyuşturucu seminerinde ünlü oyuncuyla yolları kesişen sanatçı Efe Güngör, yıllar sonra onu İstanbul’daki evinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

GEREK Türkiye’de gerekse Almanya’da unutulmaz sanatçı Özay Gönlüm’ü müziğiyle yaşatan Denizlili sanatçı Efe Güngör’ün, ünlü sanatçı Cüneyt Arkın’la dostluğu yıllar sonra yeniden tazelendi. Cüneyt Arkın’la dostluklarının, ünlü sanatçının 2007’de Almanya’nın Fürth kentinde alkol ve uyuşturucu seminerine katılmasıyla başladığını belirten Güngör, o zamandan sonra defalarca buluştuklarını, baba-oğul gibi sık sık görüştüklerini ama sonradan yoğun konser, çalışmalar ve pandemi nedeniyle görüşmelerin sekteye uğradığını söyledi. En son ünlü oyuncuyu evinde ziyaret ettiğini belirten Güngör, şunları söyledi:

Cüneyt Arkın’ı evinde ziyaret etti
‘O ANLATTI, BEN MÜZİK YAPTIM’
“2007’de Fürth kentinde uyuşturucuya karşı bir seminer gecesinde birlikte sahne aldık. O anlattı, ben de müzik yaptım. Oteldeki sohbetlerimizle dostluğumuzun temelleri atıldı. Ertesi gün onu Türkiye’ye yolcu ettim. Cüneyt abi, bana ev telefon numarasını verdi ve ‘Oğlum, İstanbul’a geldiğinde beni muhakkak ara, aramazsan çok kırılırım’ dedi. 2-3 hafta sonra İstanbul’a gittiğimde kendisini evine ziyarete gittim. Daha sonraları birlikte başta Denizli’de, özellikle cezaevlerinde birlikte uyuşturucu ve alkol seminerlerine, televizyon programlarına katıldık. Hatta benim ‘Can Vatan’ adlı türkümde Mehmetçiğe ithafen bir şiir seslendirdi. Malum son dönemlerde pandemi de araya girdikten sonra uzun süre görüşemedik. Ben pandemi sonrası artık görüşmek istediğimi, çok özlediğimi belirttim. Cüneyt abi ve yengem de aynı duygular içinde olduklarını belirtince geçen hafta evlerine gittim. Uzun uzun sohbet ederek anılarımızı tazeledik. Önümüzdeki günlerde yapacağım çalışmaları dillendirdim. İnşallah, belki bir film veya dizi çalışmalarımın sinyallerini verdim, kendisi de destek olacağını söyledi.”
Cüneyt Arkın’ı evinde ziyaret etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!