Çocuk yuvalarında cinsel taciz skandalı!

Güncelleme Tarihi:

Çocuk yuvalarında cinsel taciz skandalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2023 11:48

Frankfurt’ta bazı yuvalarda 3-6 yaş arası çocuklara sözlü ve fiziksel cinsel taciz suçlamasıyla bazı eğitmenler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FRANKFURT Büyükşehir Belediyesi Eğitim Sorumlusu Sylvia Weber, cinsel taciz suçlamaları nedeniyle bu yıl mart ayından beri 4 ayrı yuvada bazı eğitmenlerin açığa alındığını açıkladı. Weber, bazı velilerin ‘cinsel motifli saldırı’ iddiaları ve şikâyetleri üzerine söz konusu eğitmenlerin işine geçici olarak son verildiğini söyledi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI
Frankfurt Emniyet Müdürlüğü de kendilerine 5 eğitmen hakkında şikâyette bulunulduğunu, bunun üzerine Frankfurt Savcılığı’nın devreye girerek soruşturma başlattığını açıkladı. Geçici olarak görevden alınan eğitmenlerin en az 7 çocuğa sözlü olarak veya avret (mahrem) yerlerine dokunarak cinsel tacizde bulunmakla suçlandıkları duyuruldu. Öte yandan daha önceleri de Frankfurt’ta çocuk yuvasında görev yapan bir eğitmenin de cinsel taciz suçlaması nedeniyle geçici olarak görevden alındığı, ancak iddianın asılsız olduğunun saptanması üzerine yeniden görevine döndüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Çocuk yuvalarında cinsel taciz skandalı

BAKMADAN GEÇME!