Cihan Karaca Beyaz Show'da

Güncelleme Tarihi:

Cihan Karaca Beyaz Showda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 19:06

ALMAN RTL Televizyonu'nun sevilen yarışma programlarından 'Almanya Süper Starını Arıyor' yarışmasında Jüri Başkanı ünlü Alman müzisyen Dieter Bohlen'i kendisine hayran bırakan 13 yaşındaki Cihan Karaca bu hafta Kanald D'de yayınlanan Beyaz Show'a konuk oluyor.

Haberin Devamı

6 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak Beyaz Show'da Cihan Karaca son günlerin popüler şarkıcısı Adele'nin "Rolling in The Deep" isimli şarkısını canlı okuyacak. Almanya'nın Braunschweig kenti yakınlarındaki Gosslar kasabasında yaşayan Cihan, Beatboxer (sesiyle müzik yapan) olarakta tanınmakta.

Jüriyi büyülemişti
Yarışmada yarı finalde elenip finala yükselemeyen Cihan Karaca için çeyrek final yarışmasında ünlü Alman sanatçı Dieter Bohlen, "Cihan harika söyledin. Zor bir şarkıyı bundan daha iyi söyleyen olamazdı" demişti.

Jürinin diğer üyesi Hollandalı ünlü futbolcu Rafael van der Vaart'ın eşi olan Silvie van der Vaart, "Çok harikasın" diye yorum yaparken ünlü dansçı Motsi Mabuse'de 'çok güzel söyledin. Adele'nin bu parçasını son günlerde herkes söylüyor, fakat senin gibi bir yorum yapanı görmedim, Çok süper söyledin" diye yorumlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!