"Chelsea, 60 milyon euro'ya Falcao'yu..."

Güncelleme Tarihi:

Chelsea, 60 milyon euroya Falcaoyu...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 15:18

Süper Kupa'da Atletico Madrid'in Chelsea ile oynadığı maçta harikalar yaratan Radamel Falcao'nun babası birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İspanya La Liga takımlarından Atlecio Madrid'in Chelsea ile oynadığı Süper Kupa maçında Falcao, yaptığı hat-trick ile süper bir performans ortaya koymuştu.

Bu harika performansın haricinde dikkat çeken bir diğer şey ise Falcao'nun babasının tribünde yer almamasıydı.

Ülkesinde kalarak maçı evinde izleyen baba Falcao basına yaptığı açıklamada, "Kolombiya'da kalarak maçı burada izlemeye karar verdim çünkü oğlumun Atletico Madrid'de kalıp kalmayacağını bilmiyordum" dedi.

Açıklamalarına devam eden Falcao'nun babası, "Rusya'dan bir kulübün (Anzhi) ve bir İngiliz (Chelsea) takımının Falcao'yu transfer etmek istediğini biliyorum. Son anda bir anlaşma olabileceğini düşündüğümden maça gitmedim" dedi.

Gösterdiği süper performans sonrası Avrupa devlerinin iştahını iyiden iyiye kabartan Falcao için İngiliz devi Chelsea'nin çoktan anlaştığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Gelen haberlere göre Atletico Madrid ile Chelsea 'Kaplan' lakaplı oyuncunun Ocak ayında transferi konusunda 60 milyon euro'ya anlaştılar.

Bu ciddi iddialara rağmen Atletico Madrid yöneticileri Falcao için kimseyle anlaşmadıklarını ve halen Atletico Madrid'in oyuncusu olduğunu açıkladılar.

Transfer döneminde bazı İngiliz takımlarından transfer teklifleri aldığını da açıklayan Falcao, "Transfer döneminde iki İngiliz takımından teklif aldım ancak Atletico Madrid beni takımda tutmak için büyük bir çaba sarfetti. Takımda kalarak, onların benim için yaptıklarının karşılığını vermem gerekirdi." şeklinde konuştu.

Atletico Madrid'in sahibi Miguel Angel Gil Marin de Falcao gibi süper bir yıldıza sahip olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kolombiyalı yıldızın geldiği günden bu yana Atletico'ya büyük bir katkı sağladığını belirten Marin, "Falcao gibi süper bir yıldıza sahip olduğumuz için kendimizi şanslı olarak görebiliriz" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!