'Cehennem Melekleri'nin davasında yeni gelişme

Güncelleme Tarihi:

Cehennem Meleklerinin davasında yeni gelişme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2015 12:53

Tahir Özbek'i öldürmekten yargılanan Hells Angels 'Cehennem Melekleri' çetesi üyesi 11 sanığın duruşmasında ifade veren tanık Erkan E “Kadir'in tehditti yüzünden Tahir çelik yelekle gezdi” dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın başkenti Berlin'de son yılların en önemli ve en kapsamlı ceza davası olarak kabul 11 sanıklı Hells Angels 'Cehennem Melekleri' yargılanmasına devam edildi.

Önceki gün yapılan duruşmada Cehennem Melekleri çetesinin öldürdüğü Tahir Özbek'in en yakın arkadaşı tanık olarak dinlendi.

CİNAYET SIRASINDA AYNI MASADA

Kadir P'nin azmettirici olarak yargılandığı davada ifade veren Tahir Özbek'in arkadaşı Erkan E. adındaki tanık, Kadir P'nin kendilerine 'Sizi bitireceğiz' dediğini anlattı. 10 Ocak 2014'te Cehennem Melekleri çetesi Kadir P'yi oyun oynadığı bahis bürosunda öldürdüğü sırada Erkan E, Tahir ile aynı masada oturuyordu.

Davanın en önemli tanıklarından biri olan Erkan E, Tahir'in çete reisi olarak gösterilen Kadir P'nin tehditti yüzünden silah edindiğini ve çelik yelekle gezdiğini de mahkemede anlattı.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMEK İSTEDİ ANCAK OLMADI

Tahir Özbek ile Cehennem Melekleri arasında ölüme yol açan husumet 13 Ekim 2013'te Traffic adlı diskotekte yaşanan kavgayla başladığını anlatan tanık, kavgadan sonra Tahir'in Kadir ile konuyu aydınlatmak için görüşmek istediğini ancak bunun gerçekleşemediğini de aktardı.

Kendisinin de Kadir ile gidip görüştüğünü belirten tanık “Ben ona durumu açıklamak istedim. Ve ona bizim güç mücadelesine girmediğimizi söyledim. Ancak o beni azarladı. Bana 'sizi bitireceğim. Daha önce de kaç kişiyi bitirdik' sözleriyle tehdit etti” dedi.

Tanık ayrıca 10 Ocak'ta Tahir'in vurulduğu anda yaşananlarla ilgili de mahkemeye ayrıntılı bilgi verdi.

BAKMADAN GEÇME!