Çarptı, üzerinden geçti, kaçtı.. Kim bu cani!

Güncelleme Tarihi:

Çarptı, üzerinden geçti, kaçtı.. Kim bu cani
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 10:24

Almanya’nın eski başkenti Bonn’da bir otomobil sürücüsü okula giden Türk öğrenciye çarparak olay yerinden kaçtı. Polis, plakası tespit edilen aracın sürücüsünü yakalamak için soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

YENİ öğretim yılının ilk gününde babasıyla birlikte okula giden dördüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yusuf Uslu, hayatının şokunu yaşadı. Bir otomobil çarptığı küçük çoğun üzerinden geçtikten sonra arkasına bile bakmadan kaçtı. Baba Mehmet Uslu, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yeşil ışık yandıktan sonra ana cadde üzerindeki yaya yolundan geçerken hızla gelen bir araç oğluma çarptı. Aracın ön lastiklerinin üzerinden geçtiğini görür görmez can havliyle Yusuf’u aracın altından çektim. Sürücünün kenara çekip bize yardımcı olacağını düşündüm ancak öyle olmadı. Hiç durmadan olay yerinden kaçıp gitti. Ben çocuğumla ilgilendiğim için plakasını almak aklıma bile gelmedi. Ama gri renkli bir otomobildi.”

KAFATASINDA ÇATLAK TESPİT EDİLDİ
Hemen hastaneye kaldırılan Yusuf’un tedavisinin devam ettiğini belirten Mehmet Uslu, şöyle devam etti: “Çarpma sonucunda oğlumun bacağı kırıldı ve kalçaya kadar alçıya alındı. Baş ağrısı sebebiyle çekilen tomografide de kafatasında çatlak tespit edildi. Bu yüzden Bonn’daki araştırma hastanesine sevk edildi. Eğitim yılının ilk gününde okula sevinçle giderken yaşadığımız bu talihsiz kazadan büyük üzüntü duyduk. Oğlumuzun hayati tehlikeyi atlatmış olmasından dolayı Rabbimize hamd ediyoruz. Başımıza gelen hadiseyi diğer aileler yaşamaması için sürücülerin bilhassa okul çevresinde daha dikkatli ve daha hassas araç kullanmalarını, trafik kurallarına uymalarını diliyorum.”

Haberin Devamı

BAŞKA BİR ARAÇ TAKİP ETTİ
Mehmet Uslu, oğluna çarpıp olay yerinden kaçan sürücünün bir an önce yakalanıp hak ettiği cezaya çarptırılmasını isterken, o anda olay yerinden geçen bir Türk sürücünün kaçan aracı takip ederek plakasıyla birlikte fotoğrafını çekip polise verdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!