Cadılar Gecesi

Güncelleme Tarihi:

Cadılar Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2008 15:15

Londra'da başkanlığını Prof. Mustafa Camgöz'ün yürüttüğü Türk Kanser Araştırma Vakfı'na gelir sağlamak amacıyla aynı kurumun Mavi Ufuklar Takımı Tarafından, Cadılar Gecesi düzenledi.

Haberin Devamı

İngiltere'de dünyaca ünlü Imperial Kolej Kanser Araştırma Merkezi’nin kurucusu ve başkanı olan Prof. Mustafa Camgöz’ün, Türk Pro Kanser Vakfı’na (PCRF) gelir elde etmek amacıyla bir etkinlik tertiplendi.

Gece, kanser araştırmaları hizmeti sunan Pro Cancer Research Foundation (PCRF) bünyesindeki 11 kişiden oluşan Mavi Ufuklar Takımı 11 kişilik Türk ekibi tarafından düzenlendi. Kuzey Londra’nın Crouch End bölgesinde Wishing- Well Pub’da dün akşam gerçekleşen Cadılar Gecesi’ne (Halloween), sayıları 200’e ulaşan kişi katıldı.

Mavi Ufuklar Takımı Başkanı Müge Beyzade ve grubun diğer görevlileri Meryem Ertaç, Şayan Ertaç, Tanyel Ali, Seray İbrahim, Melek Hüsnü, Ozan Hüsnü, Hüsnü Oyuncu, Neşe Sedat, Ayşe Sedat ve Özcan Hassan yaptıkları ortak açıklamada şöyle konuştular; 'Vakıf’a gelir elde etmek amacıyla yaklaşık 3 yıldır, yılda 2 kez gece düzenliyoruz.

Bizler de, kuruluşumuz, Cadılar Bayramı’na denk geldiği için zamana uygun olsun diye, bu geceyi organize ettik. Prof. Camgöz başkanlığındaki Vakıfımız, kanser araştırmaları çalışmalarında bulunuyor. Vakfın giderler ise bu gibi etkinliklerden elde edilen gelirle sağlanıyor. Elde edilecek gelirin tamamı kanser araştırmaları için kullanılacak' dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Ecevit Zühtü (DJ Cuttin Edge), DJ Topkat (Bizim Havamız) eşliğinde, davetliler arasında 'sandalye kapma yarışması' gerçekleştirildi. Davetliler, gecenin adına uygun giysileri içerisinde gönüllerince eğlendiler. Vakıf Başkanı Prof. Mustafa Camgöz ve eşi Sabiha Camgöz’ün, katılamadığı gecede piyango çekilişiyle çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!