"Bütün suç Mandy'nin, oğlumu delirtti"

Güncelleme Tarihi:

Bütün suç Mandynin, oğlumu delirtti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 11:32

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile mahkemelik olan baba Mustafa Özil, olanlardan oğlunun eski sevgilisi Mandy'yi sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

Dün gündeme bomba gibi düşen haberde, Alman milli futbolcu Mesut Özil'in babası Mustafa ile mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Baba ise olan bitenden Mesut'un eski sevgilisi

Bütün suç Mandynin, oğlumu delirtti
Mandy Capristo'yu sorumlu tuttu.

Bild gazetesinin haberine göre Mesut, annesinden boşanan babasını menajerliğinden uzaklaştırarak cezalandırdı ve bugüne kadar mesajlaşma dışında hiç bir iletişimde bulunmadı.

„Express“'e konuşan Mustafa Özil, Mesut'un eski sevgilisi Mandy'yi suçlayarak, "Mandy oğlumu delirtti. Baba ve oğulun arasına girdi" dedi.

Ekim 2013'e kadar oyuncunun menajerlik işleriyle ilgilen Mustafa Özil'in oğlundan 630 bin Euro komisyon parası talep ettiği ve Mesut Özil'i dava ettiği bildirildi.

Mesut ise buna karşılık babasına dava açarak, babasına verdiği bir milyon Euroluk avansın yanı sıra şirket otomobilin iadesini istedi.

Mahkeme öncesinde tarafların kendi aralarında anlaşmaya yakın oldukları ve bu durumda davanın düşeceği bilgisi de verilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!