Bundesliga Türkiye yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Bundesliga Türkiye yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 14:26

Bundesliga'dan Werder Bremen, Wolfsburg, Greuther Fürth kış kampı için Türkiye'ye gidiyor. Bundesliga 2'de ise 18 takımdan 17'si devre arasında kamp yeri olarak Antalya'yı seçti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Turizmi'nin kalbi sayılan Antalya ve çevresinin kış mevsimindeki spor ve kamp turizmindeki popülerliği devam ediyor.

Alman 1. Ligi takımlarından Werder Bremen, Wolfsburg ve Greuther Fürth ve 2. Lig'in 18 takımdan 17'si devre arasında kamp yeri olarak Antalya'yı seçti. Sadece 2. Lig'ten Union Berlin İspanya'da kamp yapacak.

Werder Bremen Türkiye gediklisi: 13. kez Türkiye'de
Yıllardan beri kış kampını Türkiye'de kuran Werder Bremen bu yılda yine 'Türkiye' dedi. Bu yıl 13. kez ardarda kış tatili kampı için Türkiye'ye gidecek olan Werder Bremen, 3 Ocak'ta antrenman startını verdikten sonra 5 Ocak Çarşamba günü Türkiye'ye uçacak.

12 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek olan Bremen, Antalya'da Trabzonspor, Beşiktaş ve Wolfsburg'un katılacağı Tuttur Cup 2013 Futbol Turnuvası'na katılacak. Kundu Mardan Palace Stadı'nda yapılacak turnuvada Bremen ilk maçını 7 Ocak'ta saat 19.00'da Trabzonspor'a karşı oynayacak.

Wolfsburg ve Greuther Fürth'te Antalya'da
Wolfsburg ile Greuther Fürth'te 3-11 Ocak tarihleri arasında Antalya-Belek'te sezonun ikinci yarısı çalışmalarına hazırlanacak. Tuttur Cup'a katılacak olan Wolfsburg 6 Ocak'ta saat 18.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak. 4 Ocak'ta Frankfurt'ta salon futbol turnuvasına katılacak olan Sercan Sararer ve Tayfun Pektürk'lü Greuther Fürth'te 5-12 Ocak tarihleri arasında Belek'te kampa girecek. Fürth 10 Ocak'ta FSV Frankfurt'la oynayacak.

18 Takımdan 17'si Antalya ve çevresinde
Yeni yılda Almanya 2. Futbol Ligi takımlarının 17'si bu yıl kış kampı için 'Antalya' dedi. Sadece 2. Lig'ten Union Berlin 7-14 Ocak arasında İspanya'da kamp yapacak. 10 takım Belek, 5 takım Lara, 2 takım Side'de ki otellerde kamp kuracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!