Bulmacayı çözecek bilgi hâlâ yok

Güncelleme Tarihi:

Bulmacayı çözecek bilgi hâlâ yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2012 17:11

Federal Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri Eva Högl ve Sönke Rix, anayasayı koruma teşkilatı yetkililerini yeteri kadar açık konuşmamakla eleştirdi.

Haberin Devamı

ALMANYA’yı sarsan seri cinayetleri araştıran Federal Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri Eva Högl ve Sönke Rix, meclis araştırma komisyonuna gelip bilgi veren anayasayı koruma teşkilatı yetkililerini yeteri kadar açık konuşmamakla eleştirdi.

Kreuzberg’deki Berlin Alevi Toplumu Cemevi’nde düzenlenen panele konuşmacı olarak Federal Meclis milletvekilleri ve komisyon üyeleri Eva Högl, Sönke Rix ve Gazeteci Mely Kıyak katıldı. Högl, komisyonun çok ciddi ve titiz çalışması gerektiğini belirtirken,

“Komisyona davet ettiklerimiz arasında kimilerinin tüm ısrarlara rağmen gerekli bilgiyi vermediğini düşünüyorum. Önümüzde karmaşık bir bulmaca duruyor. Bu bulmacayı çözecek bilgi hala yok” dedi.

Milletvekili Rix ise komisyonun görevleri hakkında bilgi verirken, kendilerine anlatılan bilgilerin büyük bölümünün kafalardaki soruları cevaplandırmaya yetmediğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!