Bu nasıl baba!

Güncelleme Tarihi:

Bu nasıl baba
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2014 11:36

İngiltere’nin doğu Sussex bölgesindeki Northiam köyünde, İngiliz karısı tarafından “şiddet uyguladığı ve aşırı derecede kıskanç olduğu” gerekçesi ile terk edilen 46 yaşındaki Mısırlı Yasser Alromisse, 7 yaşındaki kızı Mary Ann Shipstone’u başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Haberin Devamı

42 yaşındaki anne Lyndsay Shipstone’un ayrı yaşadığı kocasının elinde bir silahla bahçede oynamakta olan kızına yaklaştığını gördüğü, ancak “Onu durdurun, elinde silah var” diye bağırıp koşmaya başlamasına rağmen trajediyi engellemeyi başaramadığı açıklandı.

Komşular Mary Ann’in vurulduğunu gördükten sonra şoka giren kadının kanlar içindeki küçük kızı kucağına alıp evine taşıdığını ve ilk yardım uygulamaya çalıştığını söyledi.

Kısa süre sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırılan küçük kızın Londra’daki King’s College hastanesinde öldüğü açıklandı.

YILLARDIR SAKLANIYORLARMIŞ

İngiliz polisi çiftin 2005 yılında Liverpool’da evlendiğini ve nikahtan sonra Shipstone’un kocasının talebiyle İslam dinine geçtiğini açıkladı. Evliliğinin başından beri kocasının baskılarına maruz kalan ve şiddet gören Shipstone’un kızının doğumundan kısa süre sonra eşini terk ettiği ve Müslümanlık dinini de reddettiği açıklandı.

Mary Ann Shipstone’un gerçek adının da “Meryem” olduğu ancak Shipstone’un eşinden ayrıldıktan sonra kızına Mary Ann diye hitap etmeye başladığı da belirtildi.

Kocasından ayrıldığından beri çeşitli İngiliz kasabalarında Alromisse’den saklanan kadının uzun süredir kızının velayetini tamamen üzerine alabilmek için hukuki bir savaş verdiği açıklandı.

Shipstone Facebook üzerinden yaptığı bir açıklamada “Kızının öldüğü gerçeği ile yüzleşmeye çalıştığını” söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!