Bu haberleri okumadan yola çıkmayın

Güncelleme Tarihi:

Bu haberleri okumadan yola çıkmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2009 11:55

Sıla Yolu sayfamızda geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberleri bu sayfada toparladık. Yola çıkmadan önce mutlaka okuyun. Haberin başlığına tıklamanız yeterli.

Haberin Devamı

Müjde fos çıktı

Modernize edilen Kapıkule sınır kapısında çile sürüyor. Geçen ayki açılışa katılan Başbakan Erdoğan, Artık 8 dakikada rahatça giriş yapabileceksiniz demişti. Oysa saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalan izinciler, Verilen müjde fos çıktı. Pişmanız dediler.

Karayolu için vinyet uyarısı

Avrupa'da bir çok ülkede otoyolların kullanımı için vinyet alınması zorunlu. Vinyet almayanları yüksek para cezaları bekliyor. Türk sürücülerin geçeceği bazı ülkelerin vinyet pulunu yola çıkmadan da satın alabilirsiniz.

Aile yok oldu: 5 ölü

Yıllık izinlerini geçirmek için Fransa'dan yola çıkan Erzincanlı Aras Ailesi, Amasya yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kamyonla çarpışan otomobilin içinde anne, baba ve üç çocuğu öldü.

Pasaportu unutmayın

Alman Dışişleri Bakanlığı kara yolu ile Sırbistan üzerinden Türkiye'ye gidecekleri uyardı. Federal Dışişleri Bakanlığından yapılan uyarıda, Sırbistan'dan transit geçeceklerin yanlarına mutlaka pasaportlarını almalarını istedi.

Yunanistan'da A2 otoyolu tamamlandı

Deniz yolunu tercih ederek Türkiye'ye gitmek isteyenlere müjdeli haber.

A3'de gece yol kapanacak

Güneye giden sürücülerin kullandığı Würzburg - Nürnberg arasındaki A3 otoyolu, 18 Temmuz'da gece trafiğe kapatılacak.

Yüzme havuzu hizmete açıldı

Sırbistan'da aşırı sıcakların başlamasıyla birlikte, hizmet verdiğimiz Nais Oteli'nin yüzme havuzu hizmete açıldı.

Manzara değişmedi

Yorgunluklarını atmak için otelleri tercih etmeyen Türk sürücüler, mola verdikleri yerlerde sergiledikleri görüntülerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Otomobil çalındı paralar gitti

Almanya'dan yola çıkan Samsunlu Güdül Ailesi'nin otomobili, pasaport işlemleri için uğradıkları Macaristan'ın Budapeşte kentinde çalındı. 6 bin Euro nakit para ile takıları da giden ve yolda perişan olan aile Almanya'ya geri döndü.

Pasaporta bakmadı yolda perişan oldu

Hollanda’nın Zaandam kentinden ailesi ile birlikte sıla yolculuğuna çıkan Aksaraylı Erhan Gökalp (41), Türk ve Hollanda pasaportlarının geçerlilik süresini kontrol etmeden yola çıkınca perişan oldu.

Gaspçılar işbaşında

Son günlerde gasp ve hırsızlık olaylarının artış gösterdiği sıla yolunda, gaspçıların son kurbanı Balıkesirli Aytekin ailesi oldu.

Cezayı hak ettik

Altı haftalık yaz tatillerini Gümüşhane ve Aksaray’da geçirmek için aileleri ile birlikte Almanya’nın Salzgitter kentinden sıla yolculuğuna çıkan Erhan Turhan (33) ve Mesut Kargın (34), memleketlerine ceza vere vere gidiyorlar.

Otoyol çetesinin tuzağına düşmeyin

Karayolunu kullanan transit yolcuları hedef seçen Macaristan'daki otoyol çetesinin Lastik patlatma ve daha sonra Yardım etme tuzağına düşmeyin. Ailelerin aracını soyan kişiler bölgedeki sürnücülerin korkulu rüyası.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!