Bremenli Onur, Padernborn yolunda

Güncelleme Tarihi:

Bremenli Onur, Padernborn yolunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 14:50

Almanya 1. Futbol Ligi ekibi Werder Bremen'in alt yapısında yetişen Onur Ayık, Alman 2. lig ekibi SC Padernborn yolunda. Werder Bremen 22 yaşındaki genç futbolcuyu tecrübe kazanması için Alman 2. lig ekibine gönderme planı yaptı.

Haberin Devamı

Daha önce Türkiye U19 Genç milli takımında oynayan Orhan Ayık, "Sakatlığım geçti. Artık bomba gibiyim. Yeni sezonda fırtına gibi eseceğim" dedi. Padernborn Teknik Direktörü Roger Schmidt'in "Çok yetenekli, hem golcü hemde oyun kurucu pozisyonlarında oynayabilecek bir futbolcu.

Eğer geçen sezonun gol kralımız Prosschwitz giderse yerini doldurabilir" dedi. Şansızlıkların geride kaldığını belirten Onur Ayık ise, "Şimdi hem Paderborn'da hemde Türkiye milli takımında ki formama kavuşmayı istiyorum. Zira gollerimi özledim" dedi.

İki kez aynı yerden sakatlık geçirdi

Alman Bundesliga'nın güçlü takımlarından Werder Bremen'in Türkiye Ümit milli takımı oyuncusu Onur Ayık, iki yıl önce sakatlık nedeniyle forma giyememiş ve 10 ay sonra tekrar sahalara döndükten sonra tekrar şansız bir şekilde sakatlanmıştı.

Sağ dizindeki menüsküs yırtılan ve ayrıca dizindeki çapraz bağları kopan ve aylarca tekrar yeşil sahalardan uzak kalan Onur, sezon sonuna doğru Werder Bremen'in Almanya 3.liginde mücadele eden amatör takımında forma giymeye başlamıştı. Şanssızlıkların geride kaldığını belirten Onur Ayık "Şimdi hem Padernborn'da hemde Türkiye milli takımında ki formama kavuşmayı istiyorum." dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!