Boşanmak isteyince kurşunlar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Boşanmak isteyince kurşunlar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 17:01

İsviçre’nin Basel kentinde hafta sonu yaşanan, bir kişinin öldüğü ikikişinin yaralandığı aile dramının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Basel’in Türk mahallesi olarak adlandırılan Küçük Basel semtinde fırıncılık yapan ve döner büfesi işleten 29 yaşındaki Erol B., pazar akşam saatlerinde, ayrı yaşadığı eşi Zeynep B.’nin oturduğu eve giderek, sekiz aylık kızını görmek istedi.

2010 yılında evlendiği ve bir süredir ayrı yaşadığı karısının boşanmak istemesi üzerine tabancasını çeken Erol B., Almanya’dan misafir gelen kayınpederi, eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı.
Kayınpeder ölürken, eşi ve kayınvalidesi yaralı kurtuldu. Erol B., yatak odasında uyuyan sekiz aylık kızına ise dokunmadı.

TABANCA RİZE’DEN GELDİ
Basel polis komiseri René Gsell’in verdiği bilgilere göre, üç aya yakın bir süre önce karısının ayrılık kararı alması üzerine otomobiliyle memleketi Rize’ye giden Erol B., akrabalarının etkisiyle burada kendisine bir tabanca temin etti.

Rize’den aldığı tabancayı aracında İsviçre’ye getiren Erol B., bir başkası ile görüştüğü için kendisinden ayrılmak istediğini düşündüğü eşini, sekiz aylık kızını görme bahanesiyle ziyaret etti.

Evde Almanya’dan eşini ziyarete gelen kayınpederi ve kayınvalidesiyle karşılaşan Erol B., karısının bir başkasıyla görüştüğünden şüphelendiğini söyleyerek evdekilerle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine ise silahına sarılarak evi kana buladı. Daha sonra dışarı çıkan Erol B., tabancada kalan diğer mermileri havaya ateş ederek boşalttı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Erol B.’yi kaldırımda otururken yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!