Bolusporlu futbolcular yumruklandı

Güncelleme Tarihi:

Bolusporlu futbolcular yumruklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2009 23:00

Bolusporlu futbolcular, Sakaryaspor maçı sonrasında polisler tarafından coplandı.

Haberin Devamı

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından Boluspor'un sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen orta saha oyuncusu İbrahim Yavuz, takım otobüsüne binmek istedi. Bu sırada, soyunma odaları ile takım otobüsü arasında kordon oluşturan polis, İbrahim Yavuz'un geçişine engel oldu. İbrahim Yavuz futbolcu olduğunu belirttiği halde tartıştığı polisin yumruğuna maruz kaldı.

İbrahim Yavuz yüzüne aldığı yumrukla sersemlerken, bunu gören arkadaşları otobüsten inerek polise müdahale etmek istedi. Bunun üzerine polis, Bolusporlu futbolcuların dağılmalarını isteyerek cop kullandı.

Sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen takım kaptanı İlyas Kahraman, kafasına cop darbesi aldı.

Bu sırada, Bolusporlu Cem Kargın, "Üniformayı çıkartıp da gelsin. Bakalım o zaman vurabilecek mi" diye polise bağırdı. İlyas ise takım otobüsüne doğru yürürken kafasını tutarak, "Benim de kafama copla vurdular" dedi. Dudağı yarılan İbrahim Yavuz ise güçlükle sakinleşti.

Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Osman Gürsoy, futbolcuları güçlükle sakinleştirdi. Yaşananları gören taraftarlar da, polisle tartıştı. Polis, kalkanlarla futbolcu ve taraftarların önünde set oluşturdu. Osman Gürsoy futbolcuları otobüse bindirirken, futbolcular davacı olacaklarını söylediler.

Otobüsün kulübe gitmesinden sonra olay yerine gelen Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, görüntüleri izledikten sonra gerekeni yapacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!