Boksöre saldırı: İntikam için eşi mi vurdurdu?

Güncelleme Tarihi:

Boksöre saldırı: İntikam için eşi mi vurdurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 11:35

Berlin’de yaşayan boksör İbrahim Ayada, önceki gün gece vakti sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından vuruldu. Daha önce Arap aşiretleriyle bağlantısı olduğu söylenen Ayada’nın eşinin intikam almak için kiralık katil tuttuğu suçlamasıyla gözaltında tutulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

GÖRGÜ tanıkları, Hollanda plakalı siyah küçük bir aracın içinden ateş açıldığını söyledi. Araçta birden fazla kişi olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, yapılan incelemede 3 kovan bulundu. Ancak görgü tanıklarının tarif ettiği siyah araç bulunamadı. Kurşunlardan biri boğazına isabet eden İbrahim Ayada’ya ilk müdahaleyi görgü tanıkları yaptı. Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan 29 yaşındaki genç boksör, boğazından ağır yaralanmasına rağmen zamanında müdahale edildiği için kurtarıldı.

Boksöre saldırı: İntikam için eşi mi vurdurdu

AŞİRETLERLE BAĞLANTISI VAR MI?
Saldırı sonrası İbrahim Ayada’nın mafya usulüyle hareket eden bazı Arap aşiretleriyle bağlantılı olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Ancak polis, olaydan kısa bir süre sonra İbrahim Ayada’nın eşini gözaltına aldı. İbrahim Ayada’nın eşinin intikam amaçlı kiralık katil tuttuğu suçlamasıyla gözaltında sorgulandığı iddia edildi. Ancak saldırının gerekçesi hâlâ bilinmiyor. Berlin doğumlu İbrahim Ayada, 2015 yılında boksa başladı. Orta sıklet maçlarda ringe çıkan Ayada, 5 yıl sonra boks kariyerini tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!