BKM Köln yeni ofisinde

Güncelleme Tarihi:

BKM Köln yeni ofisinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2022 10:43

Bausparkasse Mainz’ın uzun yıllardır Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyalet temsilciliğini (Landesdirektion) yapan Hayri Gürhan ve ekibi, yeni ofisi açılışını yaptı.

Haberin Devamı

AÇILIŞTA, BKM yöneticileri, çalışanları ve çok sayıda kişi yer alırken, Gürhan “BKM Landesdirektion olarak, KRV eyaletindeki birçok vatandaşımızın kredi ve emlak satın almalarında çok başarılı işlere imza attık. KRV’deki Türk toplumunun ekonomisi BKM sayesinde çok daha güçlü hale gelmiştir. Genç ve çalışkan ekibimizle birlikte yeni ofisimizde vatandaşlarımıza olan hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

‘GÜRHAN VE EKİBİ GURUR KAYNAĞI’
BKM Almanya Genel Müdürü Björn Licht ise “BKM’de çok önemli işlere imza atan Hayri Gürhan, uzun yıllar önce BKM temsilcisi olarak iş hayatına başladığında çok ufak bir ofisi ve sadece birkaç çalışma arkadaşı vardı. Bugün geldiğimiz noktada bu konforlu ve teknolojik çalışma ofisinde genç ve dinamik onlarca çalışma arkadaşını görmek, BKM yönetimi olarak bizleri gururlandırıyor. Hayri Gürhan ile birlikte oğlu Alper Gürhan’ın oluşturduğu bu genç ve dinamik ekip BKM’nin geleceği ve gurur kaynağıdır” diye konuştu.

BKM Köln yeni ofisinde
‘GÜZEL İŞLER YAPILIYOR’
BKM İnsan Kaynakları Müdürü Hermann Litzius da şunları söyledi: “Hayri Gürhan liderliğinde, BKM KRV Landesdirektion’da görev alan genç ve dinamik arkadaşlarımızın yarattığı güven ve disiplinli çalışmalar ile güzel işler yapıldığını görüyor ve bu genç arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bundan sonra da son derece teknolojik donanımlara sahip bu ofiste daha başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum. Açılışa katılan aileniz ve dostlarınız ile birlikte bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum.”
BKM Köln yeni ofisinde

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!